Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Идеи и съвети

Хладилници и фризери

Как да намалите хранителните отпадъци?

Първата стъпка за намаляване на хранителните отпадъци е правилното съхранение. То е важно не само за околната среда, но и за вас: Радвайте се на свежа и здравословна храна ден след ден.

Стъпка по стъпка: Съвети откъде да започнете

За да започнете по-скоро да се радвате на вашия хладилник Bosch, ето няколко съвета как да го настроите и пуснете да работи максимално бързо. Надяваме се, че се радвате на вашия хладилник Bosch.

Изберете Bosch: Хладилници, които улесняват живота ви

Хладилниците Bosch не само са неразделна част от ежедневието ви, но и ви улесняват значително. Представете си, че планирате парти за рождения си ден у дома. Разнообразните модели хладилници Bosch с удобни функции са незаменими помощници.

Контрол на влажността в хладилника

Когато става дума за правилно използване на хладилника за съхранение на пресни продукти, повечето хора смятат, че ниските температури помагат да се запази храната за по-дълго. Малцина обаче са наясно, че влажността е друг важен фактор, който удължава живота на вашите плодове и зеленчуци.

Като професионалистите: Указания за фризера

Отделението на фризера е идеално за съхранение на остатъците от вечеря или на запаси от продукти за по-дълго време. Кои храни не са подходящи за замразяване и как да избегнем изгаряне при замразяване?

Вашият хладилник обича да пести енергия

Хладилниците Bosch по принцип пестят енергия, но с няколко практични съвета могат да започнат да пестят още повече - добре е за околната среда, добре е и за бюджета ви.

Как да поддържате хладилника чист и свеж

Вие използвате вашия хладилник всеки ден. Но колко често го почиствате? За да съхранявате продуктите добре и да поддържате хладилника чист и хигиеничен, трябва да го почиствате обстойно през няколко седмици.

Съвети за грижа за вашия хладилник

За да работи вашият хладилник по възможно най-енергийно ефективния начин, има няколко правила, които трябва да спазвате. Следва кратък списък с нещата, които трябва да правите и да не правите с вашия хладилник Bosch.

Запазете свежата миризма на вашия хладилник

В това видео са представени някои чудесни идеи и съвети как да избягвате неприятните миризми във вашия хладилник: лесни упътвания стъпка по стъпка за хладилник със свеж мирис и идеални условия за съхранение на продуктите ви.

Как бързо да пуснете вашия хладилник

В това видео е показано как бързо да монтирате и пуснете вашия хладилник Bosch. Добре е да прочетете и ръководството на потребителя, преди да започнете да ползвате вашия хладилник, защото в него са дадени подробни указания и някои полезни съвети.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!