Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Идеи и съвети

Хладилници и фризери

Запазете свежестта във вашия хладилник

Повече от 80 години Bosch създава технологии за охлаждане, които правят ежедневието ви по-удобно. Иновативните системи за свежест на хладилниците Bosch запазват храната ви свежа за по-дълго.

Здравословното хранене започва в супермаркета

Влязохте, за да купите само мляко, но излязохте с чипс, гумени мечета и замразена пица? Хайде да отидем заедно на пазар, за да ви дадем някои лесни съвети как да слагате само здравословни храни в кошницата.

Неща, които трябва да знаете за витамините

Плодовете и зеленчуците са основен източник на витамини за тялото ни. Но какво трябва да знаете за тяхното пазаруване и съхранение, за да запазите максимално дълго ценните витамини в тях?

Рецепти: здравословни алтернативи на сладолед от фризера

Когато температурите се покачват, нараства желанието ни за сладолед. Предлагаме идеи за освежаващи сладоледени изкушения, които може да приготвите в собствения си фризер. Забавно е, освен това е по-здравословно от готовите сладоледи от магазина.

Отглеждайте си сами зеленчуци

Нямате градина, но обичате да хапвате зеленчуците максимално пресни? Може да си отгледате свежи зеленчуци и подправки на балкона или на перваза на прозореца. Ето няколко съвета как да си отгледате собствена малка градина у дома.

Прясна или замразена храна

Прибирате се у дома уморени и готвенето е последното нещо, с което искате да се захванете. Затова продават замразена пица и равиоли в удобни опаковки. Полуготовите храни стават все по-популярни, защото се приготвят бързо и лесно.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!