Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Изберете Bosch: ползи, които улесняват живота ви

Най-важното нещо за едно парти: хладилник Bosch

Най-важното нещо за едно парти: хладилник Bosch

Хладилниците Bosch не само са неразделна част от ежедневието ви, но и ви улесняват значително. Представете си, че планирате парти за рождения си ден у дома. Разнообразните модели хладилници Bosch с удобни функции са незаменими помощници за вашето парти. Ето защо.

За голямо парти ви трябва много пространство.

За голямо парти ви трябва много пространство.

Поканили сте много хора и ви трябва повече място за напитки, продукти, сосове, салати, сладкиши, пайове и всичко останало? Няма проблем! С хладилник side-by-side на Bosch имате достатъчно място, както в отделението за охлаждане, така и във фризера. В зависимост от модела има много регулируеми по височина полици, поставка за бутилки, отделение за масло/сирене, както и прозрачни чекмеджета във фризера. За да знаете във всеки момент какво има вътре и къде се намира.

Научете повече за side-by-side

Да направим огромна торта за рождения ден.

Да направим огромна торта за рождения ден.

Тортата за рождения ден е готова два дни преди партито? При някои модели може да ползвате „голямата кутия“. Независимо дали имате огромна кутия със сладолед, дузина хлебчета с чесън или няколко кутии с пица, благодарение на височината си от 26 см отделението BigBox осигурява място във фризера за почти всякакви големи количества.

Освежете партито си

Освежете партито си.

Искате да приготвите достатъчно салати и зеленчуци за партито, затова сте ги купили преди няколко дни? Искате рибата и месото да са добре охладени? С хладилниците Bosch нямате проблеми. С чекмеджетата VitaFresh Pro вашите продукти ще останат свежи до 3 пъти по-дълго. Между другото трябва да включите вашия хладилник на режим SuperCool и SuperFreezer, преди да излезете на пазар, за да не хабите повече енергия от необходимото.

Свършиха ви напитките? Невъзможно.

Свършиха ви напитките? Невъзможно.

Всички сме изпадали в подобна ситуация. Партито е в разгара си и изведнъж напитките свършват или още по-зле, имате напитки, но не са студени. Трябва да знаете, че в хладилниците Bosch има място за изключително много бутилки. Нещо практично: благодарение на регулируемите поставки може да използвате пространството максимално гъвкаво.

Червено вино. Или бяло.

Червено вино. Или бяло. Или резерва. Или...

Значи сте ценител на виното? Значи специалната витрина за вино на Bosch е идеална за вас. Съхранявайте любимите си бутилки при точно определена температура и ги консумирайте при подходящи условия. Специална допълнителна функция е стъклена стена, на която са подредени най-любимите ви вина.

Още лед за партито

Още лед за партито.

Партито не е парти без кубчета лед. Но вместо да правите или да купувате кубчета лед, защо не оставите хладилникът да ги направи? Благодарение на диспенсера за лед и вода получавате супер освежително разхлаждане само с натискане на един бутон. Вашите охладени напитки са още по-приятни на вкус благодарение на свежите кубчета лед на практичния диспенсер за лед и вода. Замразява до 20 кубчета лед едновременно. Бързо и лесно.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Изключително обслужване – преди и след покупката.

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Търсене на магазини

Открийте търговец близо до Вас!