Нуждаете се от помощ? Ще я намерите тук.

Считайте задачата за изпълнена.

Без значение какво, без значение кога: обслужването е нашето качество. Сервизното обслужване за домакински уреди Bosch.

Регистрирайте своя уред на MyBosch сега и се радвайте на изключителни ползи.

Всичко за вашия домакински уред Bosch и още повече за вас: регистрирайте домакинските си уреди, за да се радвате на още по-големи ползи. Очаквайте актуална информация, съвети, перфектно обслужване и още много.

Изберете своя продукт

В нашите раздели за поддръжка ви предлагаме професионални съвети за отстраняване на неизправности и поддръжка за вашия домакински уред Bosch: лесни за разбиране и изпълнение, със степен на детайлност по ваш избор.

По-долу ще намерите списък с различни продуктови категории домакински уреди Bosch. Той улеснява намирането на правилните файлове за изтегляне на ръководства на потребителя, предлага лесни решения за отстраняване на проблеми, съвети за почистване и грижа и много други полезни опции за поддръжка на вашия уред Bosch.

Трябва само да изберете подходящата продуктова категория по-долу, за да научите повече за поддръжката, почистването и ремонта на вашия домакински уред Bosch.

Ремонти от експертите на Bosch.

Специалистите на Bosch са на разположение не само за експертни ремонти, но и за експертни знания. Научете повече за многото начини, по които Bosch осигурява съдействие при справяне с технически проблеми.

Научете повече

Въпроси или предложения? Споделете с нас!

Независимо дали ви трябва експертен съвет за вашите домакински уреди Bosch, помощ при проблеми или просто искате да споделите отзиви за нашите продукти и услуги – на ваше разположение сме, всеки ден.

Свържете се с Bosch

Регистрация в MyBosch

С MyBosch отключвате пълния си потенциал на собственик на домакински уред Bosch. Регистрацията ви в MyBosch предлага пълен набор от предложения, които увеличават ползата от вашия уред Bosch.

Научете повече

Свържете се с нас по телефон или онлайн

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Office.BG@bshg.com

Помощта е на една крачка разстояние

Запишете си дата и час за посещение в удобно за вас време.

Сервизно обслужване

Изключително обслужване – преди и след покупката.

Oтговори на често задавани въпроси

Защото много от малките смущения в работата на уреда можете да отстраните лесно и сами.