Добре дошли в MyBosch!

Присъединете се към семейството на MyBosch.

Регистрацията е безплатна и ви носи изключителни ползи.

Регистрирайте своя уред в MyBosch сега и се радвайте на изключителни ползи.

Всичко за вашия домакински уред Bosch и още повече за вас: актуална информация, съвети, перфектно обслужване и още много предимства.

Вашите предимства в MyBosch

  • Цялата информация за вашите уреди Bosch на едно място
  • Бърз достъп до инструкциите за експлоатация и инсталация на уредите
  • Полезни съвети и трикове за уредите, които притежавате, в нашите информационни бюлетини
  • Възможности за безплатно удължаване на гаранцията на 5 години за промоционални модели уреди, както и за удължаване на гаранцията на определени компоненти на 10 години

Извлечете максимума от своите помощници в ежедневието.

Най-добрият начин да подредите хладилника? Правилните аксесоари за вашата фурна? Профилът в MyBosch ви дава достъп до полезни съвети и трикове от експертите на Домакински уреди Bosch. За да извлечете максимума от уредите си!

Първокласно сервизно обслужване.

Домакинските уреди Bosch са проектирани да работят дълго. В случаите, когато те се нуждаят от поддръжка или ремонт, профилът в MyBosch ви носи предимства. Нашите сервизни специалисти могат бързо да прегледат детайлната информация за регистрираните от вас уреди, а в определени случаи и да извършат отдалечена диагностика.

Винаги актуалната информация.

Бъдете сред първите, които научават за последните иновации на Bosch. Членовете на ByBosch са добре информирани - и днес, и утре. Получавате също така информация за актуализации на софтуера и нови полезни цифрови услуги.

Защо да регистрирате своите домакински уреди Bosch в профила си в MyBosch?

5 години удължена гаранция за промоционални уреди при регистрация в MyBosch

Гаранцията на производителя Bosch ви осигурява спокойствие срещу производствени или дефекти на материалите. За определени промоционални модели предлагаме възможност за удължаване на гаранцията на 5 години след регистрация в секцията MyBosch на сайта. Необходимо е да регистрирате промоционалния уред в рамките на 4 седмици след покупката и да си отпечатате сертификата за удължена гаранция.

Вижте актуалните промоции

10 години гаранция за мотор EcoSilence Drive™, за вътрешния контейнер на съдомиялните и за мотора на прахосмукачки при регистрация в MyBosch

Защото държим на всеки детайл ви предлагаме разширена 10-годишна гаранция за определени компоненти като моторите EcoSilence Drive™ на нашите аспиратори и перални машини, 10-годишна гаранция срещу ръжда на вътрешния контейнер на съдомиялните и 10-годишна гаранция за мотора на прахосмукачки с торба или контейнерни прахосмукачки без торба. Необходимо е да регистрирате уреда и да активирате удължената гаранция в секцията MyBosch на сайта и да си отпечатате сертификата за удължена гаранция.

Научете повече за възможностите

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!