Ремонтни услуги за едри и малки домакински уреди

Услуги за ремонт на домакински уреди Bosch

За всички видове едри домакински уреди на Bosch, като съдомиялни, перални, фурни и т.н. квалифицираните сервизни техници на Bosch ще посетят вашия дом. За малките домакински уреди предлагаме ремонтни услуги от експертите на Bosch в нашите сервизи.

Относно ремонт на малки домакински уреди

Уважаеми клиенти,

С цел повишаване на клиентската удовлетвореност и качество на сервизното обслужване БСХ Домакински уреди България Ви информира, че в случай на рекламация в гаранционен срок на продукти от следните групи:

всички уреди за коса, ютии, уреди за масаж, кантари, миксери и блендери, тостери, кухненски ножове, цитрус преси, прахосмукачки

Клиентът трябва да изпрати уреда с куриерска компания Спиди до и за сметка на Централен сервиз само и единствено с Услуга Стандарт 505 /само за уреди в гаранционен срок/

гр. София

ул. Козлодуй 113

Сервиз Сотиров

Телефонът за изписване в товарителницата е 02 8334195.

Запишете си посещение от ремонтен специалист на Bosch онлайн.

Записването на посещение от сервизен техник денонощно онлайн и по телефона е най-удобният и надежден начин за максимално бързо разрешаване на технически проблем. Услугата за записване за ремонт ви позволява подробно да опишете повредата на уреда. А записването на час за посещение на сервизен техник е още по-лесно, ако сте регистрирани в MyBosch.

Подайте заявка за ремонт онлайн

С радост ще ви обслужим и лично, разбира се.

Свързването с ремонтните специалисти на Bosch е лесно.

За контакти

Ремонт на едри домакински уреди

За всички видове едри домакински уреди, като съдомиялни, перални, фурни, готварски плотове, хладилници или фризери, квалифицираните техници на Bosch ще дойдат директно във вашия дом, за да анализират евентуални повреди и да коригират всички неизправности на място.

Ремонт на едри домакински уреди

Ремонт на малки домакински уреди

За малки домакински уреди Bosch като прахосмукачки, ютии или кухненски роботи MUM, MultiCoker машини или тостери, чайници, филтърни кафе машини, блендери, миксери, ние предлагаме ремонт от нашите експерти в нашите добре оборудвани сервизи.

Ремонт на малки домакински уреди

Нуждая ли се от ремонт или мога да реша проблема сам?

Нуждая ли се от ремонт или мога да реша проблема сам?

Винаги се препоръчва да проверявате раздела за онлайн самопомощ за да идентифицирате неизправностите и да прегледате често задаваните въпроси. Много дребни проблеми можете да разрешите сами, за да избегнете заявка за ремонт.

Ремонтирайте или купете нов уред: има ли смисъл от ремонт?

Ремонтирайте или купете нов уред: има ли смисъл от ремонт?

В зависимост от неизправността и възрастта и състоянието на вашия уред, нашият сервиз ще направи анализ и ще препоръча дали е подходящ ремонт. Ще ви дадем съвет какво е най-добре да направите. В повечето случаи ще бъде препоръчан ремонт, според това дали технически и икономически си струва. В крайна сметка, решението какво ще се случи с вашия уред е ваше.

Какви части се използват за ремонт?

Какви части се използват за ремонт?

Нашият сервиз използва само оригинални резервни части - не копия или части втора употреба. За да се подготвим по най-добрия начин, всички проблеми се анализират предварително от технически екип, за да се гарантира, че техникът е оборудван с резервните части за подмяна, които вероятно ще са необходими за извършване на ремонта.

Колко ще струва ремонта?

Колко ще струва ремонта?

Ако вашият уред е обхванат от условията на двугодишната гаранция на производителя Bosch, ремонтът не се заплаща. В случай, че уредът не е покрит от гаранцията на производителя, можете да проверите справедливите и прозрачни цени за ремонт. Нашият екип за обслужване на клиенти внимателно следи цените за ремонт, за да ви предложи възможно най-доброто съотношение цена/качество.

Свържете се с нас по телефон или онлайн

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Office.BG@bshg.com

Помощта е на една крачка разстояние

Запишете си дата и час за посещение в удобно за вас време.

Сервизно обслужване

Изключително обслужване – преди и след покупката.

Oтговори на често задавани въпроси

Защото много от малките смущения в работата на уреда можете да отстраните лесно и сами.