Използване на бисквитки

Нашият сайт използва бисквитки за някои персонализирани функции като онлайн заявка за сервизно обслужване и за събиране на анонимни статистически данни с цел подобряване на производителността на сайта. Игнорирайте това съобщение, ако сте съгласни да продължите.

Ако искате да получите повече информация за бисквитките, които използваме, и за начина да промените настройките си, моля използвайте следните връзки:

Рецепта за италиански хляб

Перфектно изпечен италиански хляб, приготвен във фурна от серия 6 и серия 8 на Bosch.

С хрупкава коричка и мека средина: перфектният италиански хляб

Перфектният италиански хляб, който да поднесете на гостите си: прясно изпечен и уханен, той сякаш ви отвежда на вълнуващо пътешествие до Италия. Без значение дали ще го поднесете като предястие, заедно със салатата или като чеснови брускети – атмосферата на италианската кухня ще завладее трапезата ви. За перфектната хрупкава коричка и неустоимо вкусна пухкава средина добавете малко пара. Отмина времето, в което трябваше да слагаме купа с вода във фурната – вече е достатъчно само да добавите нашата специална съставка: функцията за добавена пара на фурните от серия 6 на Bosch.

Научете повече за фурните на Bosch

Необходимите продукти за италиански хляб, приготвен във фурна от серия 6 и серия 8 на Bosch.

Продукти | за 4 порции

250 г обикновено брашно
250 г семолина (може да се замени с брашно)
1 с. л. захар или мед
1 до 1 1/2 пакета суха мая или 15 г. прясна мая
300 мл хладка вода
1 с. л. сол (морска сол)

Начин на приготвяне

1.
Разстелете малко брашно и грис. Разтворете маята в топла вода. Добавете я към останалите продукти и месете поне 5 минути, докато получите меко тесто.

2.
Оформете тестото на топка, поръсете с брашно и го надупчете с нож. Оставете тестото да втасва на топло, докато удвои обема си. Размесете отново за около минута, за да излезе въздухът, оформете го отново на топка, надупчете го с нож и го оставете на топло, докато удвои обема си.

3.
Накрая поръсете тестото с брашно и го сложете първо да се пече на 220°C за около 15 минути с функцията за добавена пара, а след това на 180°C още 30-35 минути без пара.

Начин на печене

3D hotair
15 минути с добавена пара, ниво 2 на 220°C
30-35 минути без пара на 180°C

Перфектно изпечен хляб, приготвен във фурна от серия 6 и серия 8 на Bosch, по италианска рецепта с режим за печене на хляб отгоре.

Съвет

Професионалните готвачи надупчват суровите хлябове с чист бръснач или нож. Резултатът: кората на хляба не се напуква по време на печенето.

Фурни от серия 6 и серия 8 на Bosch за перфектни резултати при готвене и печене.

Още по-добри резултати с всяка рецепта.

С интелигентните функции постигате още по-добри резултати при приготвянето на различни ястия. Запознайте се с разнообразните функции на нашите фурни за вграждане и се възползвайте от тях, за да приготвяте неустоимо вкусни ястия.

Научете повече за фурните на Bosch

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!