Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Изберете Bosch: запазете свежестта във вашия хладилник

Свежестта се нуждае от система: VitaFresh

Свежестта се нуждае от система: VitaFresh.

Повече от 80 години Bosch създава технологии за охлаждане, които правят ежедневието ви по-удобно. Иновативните системи за свежест на хладилниците Bosch запазват храната ви свежа за по-дълго. Можете да сте сигурни, че продуктите се запазват свежи за по-дълго, за да поддържате здравословна и балансирана диета.

VitaFresh: запазва храната ви свежа за по-дълго

Системата на Bosch VitaFresh* винаги поддържа подходящи условия за съхранение, благодарение на идеалните климатични зони. Сухата зона е с ниска температура около 0°C, което позволява хигиенично съхранение на риба и месо в идеална суха среда, а влажната зоната с температура около 0°C е подходяща за плодовете и зеленчуците.

*Броят на чекмеджетата с VitaFresh зависи от модела.

VitaFresh: запазва храната ви свежа за по-дълго

VitaFresh plus: запазва храната ви свежа за 2 пъти по-дълго

Системата VitaFresh Plus* винаги осигурява идеални условия за вашата храна. Има по-голямо, затворено чекмедже с контрол на влажността, специално предвидено за плодовете и зеленчуците. Може да регулирате ръчно влажността в чекмеджето, като избирате една от двете настройки, за да запазвате по-добре витамините и минералите.

*Броят на чекмеджетата с VitaFresh зависи от модела.

VitaFresh plus: запазва храната ви свежа за 2 пъти по-дълго

VitaFresh pro: запазва храната ви свежа за 3 пъти по-дълго

VitaFresh Pro е най-ефективната система за свежест на Bosch. Благодарение на новите прецизни настройки и херметическо затваряне те винаги поддържат идеални условия за съхранение независимо от останалата част на хладилника – с температура между -1°C и 3°C. В долното чекмедже може да съхранявате риба и месо. В голямото чекмедже отгоре с регулиране на влагата може да сложите плодовете и зеленчуците. Нивото на влажност се регулира интуитивно чрез пръстена за контрол на влажността – има три настройки за плодове, зеленчуци или смесено съдържание за перфектно запазване на витамините и минералите.

VitaFresh pro: запазва храната ви свежа за 3 пъти по-дълго

Как да поддържате вашия хладилник свеж

Съхранявайте продуктите в плътно затворени кутии или използвайте кухненско фолио, за да ги покривате, особено остатъците от вечерята. Винаги слагайте продуктите на подходящото място в хладилника. Вратата е отлично място за съхранение на яйца, масло и мляко, докато плодовете и зеленчуците трябва да се поставят в отделението VitaFresh. Почиствайте хладилника редовно, за да не се образуват миризми. Научете повече как да почиствате хладилника.

Полезни съвети за поддържане на храната свежа за по-дълго

Как да поддържате вашия хладилник свеж
MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Изключително обслужване – преди и след покупката.

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Търсене на магазини

Открийте търговец близо до Вас!