Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Стъпка по стъпка: как да избягвате неприятни миризми в хладилника

Забравете за неприятните миризми в хладилника

Забравете за неприятните миризми в хладилника

Знаете какъв е проблемът: отваряте вратата на хладилника и усещате неприятна миризма. Предлагаме ви няколко вдъхновяващи идеи, за да поддържате хладилника чист, подреден и без неприятни миризми.

Прогонете неприятните миризми

Прогонете неприятните миризми

Редовното почистване на хладилника не само го поддържа в изправност, но и прогонва неприятните миризми. Може да почистите хладилника с топла вода и малко препарат за миене на съдове. След почистване се старайте да съхранявате хранителните продукти в затворени съдове. Опаковайте колбасите и сиренето във фолио или вакуумна кутия, а остатъците от вечеря прибирайте в кутия с капак.

Къде е следващото чаено парти? В хладилника.

Къде е следващото чаено парти? В хладилника.

Пиете ли чай? Ето една идея. Оставете използваните торбички от чай да изсъхнат и ги сложете в купа в хладилника. Чаят неутрализира миризмите. Най-подходящи са торбичките от ментов чай.

Силата на киселината.

Силата на киселината

Половин лимон може да ви помогне да отстраните по естествен начин неприятните миризми в хладилника. Поставете срязан наполовина лимон или изцедете сока му в чаша и го оставете в отделението за охлаждане.

Хладилникът ви обича кафе

Хладилникът ви обича кафе

Смляното кафе поглъща миризмите от хладилника. Поставете малко смляно кафе в купа. Сода за хляб или бакпулвер също отстраняват ефективно миризмите в хладилника. Напълнете по-плитък съд с няколко чаени лъжици сода за хляб или бакпулвер в хладилника и ги сменете след около месец.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Изключително обслужване – преди и след покупката.

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Търсене на магазини

Открийте търговец близо до Вас!