5 години гаранция на перални и сушилни машини с марка Bosch
Прелистете надолу

Всичко в името на искрящо чистото пране!

Омръзна ли ви преди всяко пране да третирате петната на ръка? Системата AntiStain Plus премахва до 16 вида упорити петна без предварително третиране – радвайте се на безупречно чисти покривки и спретнати детски дрехи. В допълнение, iDOS автоматичното дозиране ще ви спести и досадното чудене колко препарат да сложите, а 4D системата ще осигури най-ефективното му проникване през тъканите в името на спретнатата визия на цялото семейство.

С две ръце ЗА сушилнята!

С две ръце „ЗА“ сушилнята!

Сушенето на дрехи в стаята ви гарантира отделянето на 4 литра вода във въздуха – не се чудете как са се появили проблемите с плесента в дома ви... Със закупуването на правилната сушилня, освен че решавате този проблем, получавате възможността да свържете уреда с пералнята си с помощта на Home Connect приложението за дистанционно управление. Така свързани, в зависимост от вида на дрехите, вашите интелигентни помощници сами избират най-правилната програма за пране и изсушаване и работят съвместно за пълното ви удовлетворение. И за да ви убедим напълно – функцията AutoClean позволява на сушилнята да се самопочиства и ви дава над 20 цикъла преднина, преди да се наложи да изхвърлите насъбралите се в колектора власинки.

Ако имате нужда от още аргументи...

Предлагаме ви допълнителната 3-годишна гаранция за перални и сушилни машини, както и перални със сушилни на марка Bosch, закупени в периода от 1 януари 2022 г. до 15 април 2022 г.

За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

Към регистрация за удължена гаранция

Перални машини и сушилни

Към уредите

Намерете търговец наблизо.

Намерете търговец близо до Вас!

Вашата нова пералня или сушилня Bosch може да е в магазина зад ъгъла. Изберете вашия град и намерете най-близкия търговец сега!

Търсене на магазини

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!