Пасаторите Bosch достигнаха лидерската позиция на пазара за малки домакински уреди в Европа.

Как се стигна до тази триумфална пазарна лидерска позиция? Изключителните резултати бяха постигнати най-вече чрез забележим скок на растежа в двата най-високи ценови сегмента. Въвеждането на уреди със силно конкурентни мощности и в частност вакуумираща система, оказаха видимо положително въздействие върху сегмента на премиум моделите:

Вакуумиращата система подобрява живота у дома на нашите клиенти. Представена за първи път с ръчен пасатор ErgoMixx, системата предлага решение 2в1 чрез комбиниране на универсален ръчен пасатор с мощна вакуумна функция. Докато теми като намаляване на хранителните отпадъци и намирането на устойчиви решения за консумация на храни стават все по-актуални за потребителите, нашата вакуумираща система въведе наистина новаторска концепция за начина, по който хората готвят и се хранят.

Kаква точно е ползата за нашите клиенти?

Чрез лесното прикрепване на вакуумната помпа към устройството си, потребителите могат да премахнат въздуха от модулните аксесоари - вакуумни контейнери, торбички с цип и бутилки ToGo - само с едно натискане на бутон. Намаленото количество кислород в контейнерите ограничава растежа на бактериите и намалява процеса на промяна на прясната храна. Вакуумиращата система запазва вкуса и поддържа храната свежа до два пъти по-дълго, като по този начин намалява и остатъците за изхвърляне. В допълнение, намалява се необходимото време за мариноване на месо или риба, тъй като с процеса на вакуумиране се поемат по-бързо ароматите на подправките.

В момента три продукта на Bosch разполагат със вакуумна система: ръчен пасатор и миксер ErgoMixx, и ръчен пасатор MaxoMixx. Всички модели са произведени в Европа.

Докато потребителите продължават да изследват технологии и продукти, които подобряват начина, по който готвят, ядат и правят храната дълготрайна, ние сме щастливи да се присъединим към тях в това пътуване и да предоставим най-добрите възможни решения на пазара.

Вижте всички пасатори

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!