BOSCH е в топ 20 марки в страната!

Брандът е лидер в категория Стоки за бита / електродомакински уреди, в престижната класация на Superbrands.

Superbrands 2021/2022

За пореден път, Bosch е в престижната класация на Superbrands Bulgaria. През май месец тази година, независимото жури от експерти и потребителите качиха Bosch на шесто място в стълбицата на 20-те топ марки в страната! Освен това, брандът е отново лидер в категория Стоки за бита / електродомакински уреди. Проучването се проведе за осми път у нас, по повод на новото издание на промоционалната програма Superbrands Bulgaria 2021/2022, в която участието е само по покана на организацията.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни, които участват в програмата Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите. Членовете на борда не получават материално възнаграждение, те не оценяват марка, с която са свързани, или брандове на свои конкуренти.

Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет е водещият Институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria.

Superbrands 2021/2022

В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands, която трябва да демонстрира:
Качество: Символизира ли марката качеството на предлаганите продукти или услуги?
Надеждност: Ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?
Различие: Добре ли е позната марката в своя сектор? Успешно ли се разграничава от конкурентите си? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара?

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!