Изборът на подходящо кухненско оборудване е най-важната част, когато става дума за готвене и печене. Без значение дали приготвяте храната на пара, на бавен огън или просто овкусявате: подходящото оборудване ви позволява да постигнете желаните резултати в кухнята.
Хлебарят, самураят и работникът
Нож за хляб, нож сантоку и нож на главния готвач
- С назъбеното си острие ножът за хляб преминава успешно и през най-твърдата коричка.
- Ножът сантоку е идеален за три от най-важните продукти в кухнята: риба, месо и зеленчуци.
- Ножът на главния готвач отговаря точно на името си: най-важният нож на готвача. Той е подходящ за рязане на месо и зеленчуци.
Специалистът по разфасоване, професионалистът и майсторът на кълцането
Нож за месо, универсален нож и нож за кълцане
- Заради дългото и тънко острие ножът за месо позволява много прецизно оформяне на късовете месо.
- Универсалният нож е идеален за всякакви нужди и задачи в кухнята, които изискват прецизност.
- Острият, леко извит нож за кълцане е перфектен за ситно нарязване на подправки.
Смелото точило и голямата беля
Стомана за заточване и кухненски ножици
- Стоманата за заточване е идеалният инструмент за поддържане на качеството на ножовете.
- Качествените кухненски ножици са важна част от оборудването на всяка кухня.
Нежният, деликатният и майсторът на яйцата
Шпатула за тесто, силиконова четка и бъркалка
- С шпатулата за тесто обирането на тесто от купи и съдове е по-лесно отвсякога.
- Силиконовата четка е неизменна част от оборудването на всяка модерна кухня.
- А с бъркалката може да разбивате всичко.
Ръчният майстор и специалистът по всичко
Ръчен миксер и кухненски робот
- Ръчният миксер работи с различни скорости, а това го прави идеален за всякакви цели.
- Кухненският робот е многофункционален помощник, който може да използвате за всякакви дейности в кухнята.
Критичният и точният
Везна и мерителна кана
- Няма значение дали става дума за готвене или за печене: дигиталната везна ви помага да измерите точните продукти за всяко ястие.
- Много полезна за измерване на количества е и мерителната кана – даже по-добре да са няколко, в различни размери.
Прецизният, разобличителят и спасителят
Ръчният пасатор, белачката и пресата за чесън
- Супи, коктейли, смутита – с ръчния пасатор животът в кухнята става толкова по-лесен.
- С белачката лесно и бързо белите плодове и зеленчуци.
- А благодарение на пресата за чесън ръцете ви не попиват от миризмата на чесъна, плюс може да не белите скилидките.
Безпощадният, виртуозът на пастата и важният
Ренде, уред за приготвяне на паста и кухненски клещи
- Рендето е задължителна част от оборудването на кухнята – с него може да пюрирате картофи, сирене и всякакви зеленчуци.
- С уреда за приготвяне на паста може да приготвяте всякаква паста – различни форми за пълнене, тънки или класически спагети.
- С уреда за приготвяне на паста може да приготвяте всякаква паста – различни форми за пълнене, тънки или класически спагети.
Издръжливият, разпаленият и безпощадният
Касерола за печене, термометър за месо и кухненска горелка
- Отпуснете се и се насладете на приготвянето на лазаня или друго ястия в голямата касерола за печене.
- Термометърът за месо е незаменим помощник за деликатно приготвяне на месо и риба.
- А кухненската горелка е важна, когато искате да блеснете с фламбиран крем Брюле или друг изтънчен десерт.