10 години гаранция за мотор на прахосмукачки Bosch.

Безплатна 10-годишна гаранция за мотора на вашата прахосмукачка Bosch*

Тъй като не само очакваме прахосмукачката да дава оптимални резултати, но и да бъде дълготрайна, ние ви гарантираме висока производителност с години. Трябва само да кликнете върху линка по-долу, за да регистрирате вашата прахосмукачка Bosch с торба или контейнер и да активирате 10-годишна гаранция за мотора* - безплатно.

Регистрирай сега Изтеглете гаранционните условия

Bosch Motor Technology – мощност, произведена в Германия.

Ние от Bosch проектираме мотори, за да направим разлика. Разработването и производството на нашите двигатели за прахосмукачки в Германия вече повече от 65 години ни научи на най-високото ниво на прецизност в инженерството.

Благодарение на модерния ни производствен процес и обстойни тестове, ние гарантираме ефективен трансфер на енергия, осигуряващ високо оптимизиран въздушен поток. За постоянна работа и силна смукателна мощност при всички подови настилки.

И тъй като ние не само очакваме прахосмукачката да дава оптимални резултати, но и да бъде дълготрайна, ние ви гарантираме висока производителност с нашата 10-годишна гаранция на мотора.

Насладете се на постоянна мощност ден след ден и година след година - с най-добрата ни Bosch Motor технология.

Регистрирай сега

Bosch домакински уреди - качество, произведено в Германия

Повече от 80 години, ние от Bosch разработваме и произвеждаме нашите прахосмукачки в Германия. Благодарение на дългогодишния опит, немското инженерство и прецизността, ние сме в състояние да гарантираме висококачествени прахосмукачки произведени, за да се изявяват. Нашият фокус върху детайлите, тестването на всичко до краен предел и високият стандарт на иновациите гарантират, че нашите продукти са превъзходни – както е доказано чрез разнообразни тест-победи и награди за дизайн.

*важи за всички акумулаторни прахосмукачки от серията Unlimited Gen2 Series 8 с продуктови кодове BBS82…/BCS82…/BKS82…/BLS82…/BSS82…, гамата Unlimited 7 с продуктови кодове BBS71…/BCS71…/BKS71…/ BLS71… /BSS71… и всички цилиндрични прахосмукачки с торбичка или без торбичка, с изключение на модели от серия 2 BGS05…/BGC05…

1. Присъединете се към MyBosch

Ще се нуждаете от безплатен профил в MyBosch за удължаването на гаранцията. Създайте си профил. Или влезте в него, ако вече имате.

2. Регистрирайте уреда си

Въведете основните данни на своя уред Bosch, като номера на модела и датата на покупка.

3. Изтеглете своя сертификат за удължена гаранция

Активирайте удължената гаранция за регистрирания продукт. След това изтеглете сертификата. Готово!

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!