Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Причините, поради които използването на сушилня е по-добро от сушенето на простор за пране.

Практичните решения на Bosch за инсталиране на перална машина и сушилня и енергийно ефективните сушилни с термопомпа на Bosch могат да Ви спестят енергия и време и да запазят дома Ви от влагата, дори и в затворени пространства.

Окачвайте дрехите си директно от сушилнята в гардероба.

Просторите за сушене и сушилниците не трябва да са част от дома Ви. Сушилните с термопомпа на Bosch могат да бъдат инсталирани една до друга с пералната машина или една върху друга в колона за пестене на място. Освен това те изразходват по-малко енергия от традиционните, поддържайки дрехите Ви перфектно проветрени, а домът Ви – спасен от влагата.

Наличието на сушилня у дома означава голямо предимство, когато става въпрос за пране. Ежедневната домакинска задача за сушене на свежо пране на въздуха не само отнема време и усилия; ограниченията на пространството и метеорологичните условия също затрудняват изсушаването на дрехите на въздуха – от закачането на мокрите дрехи върху простора до чакането да изсъхнат. Освен това, чистото Ви пране е изложено на въздействието на външната среда и може да попие от праха и мръсотията, намиращи се във въздуха.

Със сушилнята можете да се наслаждавате на удобството от пране, сушене и незабавно прибиране на чистите дрехи в гардероба, готови за употреба – независимо от количеството пране. Ето предимствата, които предлага сушилнята, правейки рутината на ежедневното пране от лесна по-лесна.

Вижте всички сушилни

Окачването на дрехите на сушилник може да струва до 60% повече енергия в сравнение със сушилните на Bosch с термопомпа.

Пестете ценно време, усилия и енергия.

Кажете сбогом на простора за пране и здравей на ефикасното сушене. Сушенето на дрехите на сушилник или върху радиатора през зимата отнема време. Освен това, от оставеното да се суши пране в помещението се изпарява до 4 литра вода, от което по стените може да се образува мухъл.

За да се предотврати това, излишната влага трябва да бъде насочена право навън през отворен прозорец. След това стаята трябва да се затопли отново, което повишава консумацията на енергия и опровергава идеята, че сушенето на дрехи на простор в отопляеми помещения всъщност е "безплатно". Не, не е – то може да струва до 60% повече енергия в сравнение със сушилните на Bosch с термопомпа.

Компактните сушилни на Bosch осигуряват оптимална ефективност на изсушаването дори в ограничени пространства.

Малко място? Ние имаме решение.

Ако ограниченото място у дома е проблем, компактната сушилня е идеалният домакински уред за изпълнение на необходимите задачи за пране. Кажете сбогом на грозните сушилници за дрехи у дома, тъй като тези сушилни са компактни и могат да бъдат монтирани в колона, като същевременно осигуряват оптимално сушене. По-специално, програмата за изсушаване за прибиране в гардероба (Cupboard Dry) на сушилните на Bosch Ви предлага удобството да поставите дрехите си в шкафа веднага след изпирането и изсушаването.

Свързващи комплекти за инсталиране в колона

Програмата Cupboard Dry на сушилните Bosch Ви дава възможност да окачите дрехите директно от сушилнята в гардероба.

Най-краткият начин да изсушите дрехите си.

Търсите начин да съкратите времето за пране? Със сушилня на Bosch няма да Ви е необходимо да разчитате на ръчното простиране на прането и ще го изсушите по-бързо, като ще можете да контролирате времето. Особено ако имате много пране, както и ако искате да предпазите цветовете от слънцето, сушилнята прави допълнителните задължения при пране по-управляеми. Това е лесното решение, което Ви помага да спестите малко ценно време. За онези моменти, когато си пожелавате да бяхте изпрали вчера, програмата Cupboard Dry може да реши проблема. Тя ще изпере и изсуши перфектно малко зареждане пране и дрехите Ви ще са готови за обличане само за два часа.

Най-ефикасния начин за сушене на дрехи у дома.

За разлика от традиционните сушилни, нашите сушилни Bosch с термопомпа и SelfCleaning Condenser™ не използват електрически нагревателни елементи за загряване на въздуха. Вместо това те използват термопомпа с технология за сушене при ниска температура. Тази иновативна характеристика намалява значително потреблението на енергия и благодарение на патентования си SelfCleaning Condenser™ работи постоянно с много ниско потребление на енерия.

Освен това, с тези сушилни дупките в стената са вече в миналото. Просто включете в контакт за бързо изсушено пране.

Системата за чувствително сушене в сушилните на Bosch използва топъл, мек въздух, за да изсуши нежно дори и най-деликатните дрехи.

Пухкави меки дрехи, направо от сушилнята.

Със сушилните на Bosch дрехите излизат без мъх, алергени и микроби. Системата за чувствително сушене използва топъл, мек въздух, за да изсуши нежно дори и най-деликатните дрехи. И не се притеснявайте, нашите сушилни намаляват гънките дори и без омекотител.

Сушилните на Bosch са снабдени с програми, които дават отлични резултати и прецизен контрол.

Точната програма за сушене за всяка тъкан.

Нашите сушилни предлагат точната програма за сушене за всяка тъкан.

  • Програми за памук (Cotton) за тъканите от памук
  • Програми за лесна грижа (Easy care) за синтетични тъкани
  • Програма за смесено зареждане (Mixed load), за смесено зареждане на естествени и синтетични тъкани
  • Програми за спортно облекло (Sportswear) за материали от рода на найлон, полиестер и вискоза
  • Програма вълна (Wool finish) за вълнени тъкани
  • Програма за пух (Down wear) за материали с естествен пух


За да приберете дрехите си веднага в гардероба след сушенето, просто изберете програма за пране Cupboard Dry за извличане на възможно най-много влага от прането. Има също така режим Crease Guard (против намачкване) или Easy Iron Dry (лесно за гладене, сухо), при който в дрехите се запазва малко количество влага за лесно и перфектно гладене.

Сушилните на Bosch се доставят със странични AntiVibration панели, което ги прави комфортно тихи и успокояващо стабилни.

Удобно тихи.

Страничните AntiVibration панели подсилват страничната стена и увеличават стабилността на сушилнята. Тази структура, комбинирана с подобрена изолация за намаляване на вибрациите, гарантира комфортната тишина при работа на нашите Bosch сушилни.

Адаптирайте сушилните Bosch според Вашите нужди с нашите аксесоари.

Най-добрата грижа с нашите аксесоари за сушене.

Всички сушилни на Bosch са проектирани с набор от допълнителни аксесоари, от комплекти за инсталиране, които Ви позволяват да инсталирате сушилнята върху перална машина с предно зареждане в малки пространства, до кошницата за вълнени дрехи, която Ви дава възможност да изсушавате деликатни артикули като вълнени пуловери и дори спортни обувки.

Към аксесоарите

* За големи домакински уреди. Източник: Euromonitor, обем на продажбите, 2018

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!