Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Как да изперете бебешките дрешки

Как да изперете бебешките дрешки

Очакването на бебе означава преосмисляне дори на най-обичайната ежедневна рутина. Точно като рутината на прането.

Кой родител инстинктивно не прави всичко възможно, за да осигури здравето на бебето. Във всички области на новия живот. Дори когато става дума за пране, изникват въпроси: Как да защитя бебето си от вредни микроби и бактерии? Трябва ли ми специален перилен препарат? Безопасни ли са химическите добавки за бебето ми? Как мога да премахна петна, да предпазя кожата на бебето и деликатните дрехи едновременно? Събрахме някои съвети и трикове за изпиране на бебешки дрехи до хигиенично чисти с пералня на Bosch, така че можете да се концентрирате върху малкия си сноп от радост.

Как да изперете бебешките дрешки

Съвет # 1: Използвайте правилната перална машина с безопасна за бебешката кожа програма AllergyPlus.

Повечето бебешки дрехи са изработени от памук и могат да се перат с програма за пране на памук. За кърмачета с много чувствителна кожа използвайте програмата AllergyPlus. При нея се поддържа по-висока температура на изпиране за по-дълго време, като има и допълнително изплакване за ефективно намаляване на възможно най-много остатъци от алергени. Резултатът: безопасни и хигиенно чисти дрешки, идеални за члена на семейството с най-чувствителна кожа.

Как да перете бебешките дрехи без добавки за пране и без компромис с хигиената.

Съвет # 2: Внимавайте с добавките за пране - кожата на вашето бебе ще ви е благодарна.

За пране при ниски температури дезинфектантите изглеждат практичен избор. Обратен ефект: Ако не се изплакне напълно, остатъците остават. Въпреки че тези частици не винаги са видими, те могат да причинят сериозни здравословни проблеми, включително раздразнения на кожата или алергии - особено върху чувствителната кожа на вашето бебе. С AllergyPlus можете да бъдете сигурни, че едновременно е безопасно за бебето и имате хигиенично чисти резултати.

Най-добрите перални за бебешки дрехи с петна.

Съвет # 3: Отстранете петната от бебешка храна в момента, в който се появят.

Петна от бебешка храна като пюре от моркови или доматен сос могат да бъдат трудни за отстраняване. Да се отървем от тези петна често изисква ръчно предварително изпиране или използване на допълнителни химикали, които могат да навредят на чувствителната кожа на вашите малки деца.

Чували ли сте някога за системата AntiStain в нашите перални машини? Тя ви помага надеждно и автоматично да премахнете най-упоритите общи петна: от бебешка храна, трева, до домати - без никакви химически добавки или ръчно предварително изпиране.

Перилни препарати за бебешки дрехи

Съвет # 4: Помислете за мек перилен препарат - за щастлива усмивка на бебето.

Има много опции за почистващи препарати без аромати или без боя. Те са специално предназначени за бебета и малки деца. Тези специални перилни препарати обикновено имат по-мека формула, за да се гарантира, че деликатната кожа на бебето не се влошава или дразни.

Съвети и трикове за пране на бебешки дрехи

Съвет # 5: Използвайте отделен кош за пране, за да спестите време.

Последното нещо, което бихте искали да разберете по време на изтичане на пелена, е, че разполагате с последното боди. Наличието на отделен кош за пране само за дрехите на вашето бебе е лесен начин да се знае кога е времето за пране. Освен това пестите време, като не се налага да сортирате прането на цялото семейство, за да откриете дребни предмети като чорапи и лигавници.

Съвети и трикове за пране на бебешки дрехи

Съвет # 6: Използвайте сушилня, за да спестите още повече време.

Едва можете да се справите с изпирането на дрехите на вашето бебе и се нуждаете от помощ? Ако все още нямате сушилня, помислете за инвестиране в такава, ако перете и сушите повече от една пералня на ден. Вашата сушилня скоро ще бъде вашият най-добър приятел, който ви помага да направите задълженията си за пране по-управляеми, тъй като дрехите на вашето бебе са готови да се носят отново: ще имате чисти, сухи бебешки дрехи за около два часа.

Към сушилните

Съвет # 7: Как да се отървете от миризмата от кукли, малки играчки или всякакви други детски предмети от плат.

Има някои тъкани, които естествено развиват миризми поради начина на тяхното използване като малки играчки, кукли или одеяла. Но основната дилема е, че не искате да прекалявате с прането.

С програмата за освежаване ActiveOxygen можете лесно да дезодорирате детски играчки от плат, като кукли или книжки от плат, без да използвате вода или други добавки. ActiveOxygen прониква в тъканите, за да премахне ефективно неприятните миризми.

Ето как да се отървете от миризмата при куклите, лесният начин.

Коя пералня е най-подходяща за семейства с новородени?

Коя пералня е най-подходяща за семейства с новородени?

Очакването на бебе означава преосмисляне дори на най-обичайната ежедневна рутина. Точно като рутината на прането. Безопасно ли е за бебето? Хигиенично чисто - дори при много ниски температури? Открийте сега нашите перални машини, които ви подкрепят най-добре в новата ви житейска ситуация.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!