Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Почистване на сушилня и филтър за сушилня

5 лесни стъпки за почистване на филтрите за сушилни

5 лесни стъпки за почистване на филтрите за сушилни

Поддържането на вашата сушилня чиста от пух е от ключово значение за висока ефективност и резултати на сушене. Така че колкото по-често почиствате сушилнята си, толкова по-добре ще работи тя. Bosch непрекъснато разработва лесни и ефикасни решения за сушене, за да улесни живота ви. Подобно на AutoClean, технологията за автоматично отстраняване на пух, която почиства пуха след всяко зареждане, така че не е нужно вие да го правите.

Извадете филтрите за пух от вратата.

Стъпка 1

Вземете чиста кърпа (препоръчваме микрофибър) и избършете вътрешността на рамката на вратата на сушилнята. След това внимателно извадете филтрите за пух от вратата.

Step 1 dotted line
Избършете около зоната на вратата и кухината на филтъра.

Стъпка 2

Сега избършете около зоната на вратата и кухината на филтъра. За по-сигурно можете да използвате прахосмукачка, за да почистите напълно филтърната кухина от пух.

Step 2 dotted line
Избършете пуха върху филтрите.

Стъпка 3

Избършете с кърпа пуха върху филтрите и ги изплакнете. Можете също така да използвате гладка четка за перфектен резултат.

Step 3 dotted line
Извадете кондензатора от долната група.

Стъпка 4

Подсушете добре филтрите с кухненска кърпа и ги оставете настрана да изсъхнат напълно. Междувременно можете да се съсредоточите върху кондензатора. Извадете кондензатора от долната група и изсипете водата в мивката.

Step 4 dotted line
Поставете сигурно филтрите и резервоара на кондензатора обратно на техните позиции.

Стъпка 5

Поставете сигурно филтрите и резервоара на кондензатора обратно на техните позиции.

Сушилни Bosch AutoClean

Все още твърде много усилия?

Има лесен начин да пропуснете ръчното почистване след всяко зареждане. Нашата прецизно изработена сушилня AutoClean с автоматична технология за отстраняване на пух автоматично събира пуха в колектор, който само трябва да изпразвате след 20 * зареждания. Кажете довиждане на почистването на филтъра на вратата след всяко зареждане.

Открийте повече за сушилните AutoClean

*На база на 160 цикъла/година за стандартна програма за памук, според Регламент 392/2012 на ЕС Цифрите могат да варират в зависимост от начина на използване.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!