Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Имате спортуващо семейство? Ето някои полезни идеи.

Спортуващо семейство
Прелистете надолу

Поздрав след печелившия гол, широка усмивка след поставянето на нов личен рекорд по плуване – това са незабравими моменти. Запознаването на децата със спорта е чудесен начин да развиете тяхното самочувствие и дисциплина, а какво остава за ползите от физическата дейност. Организирането на екип от нови атлети и балансирането между спортните дейности и живота вкъщи обаче могат да се окажат големи изпитания. Точно затова ние събрахме някои забавни идеи, за да направим всичко по-лесно.

Мотивирайте децата си

Мотивирайте децата си

Всеки е различен и има много начини, по които да ги насърчите и да ги запалите по спорта. Спортувайте с тях вкъщи и ограничете времето, което прекарват пред телевизора. Създайте добра мотивация за спортуване и спортувайте и вие. Помогнете на детето си да избере спорт, който му е интересен и отговаря на способностите му – скуката е първото нещо, което би го накарало да се откаже. Тренирайте с децата си и се забавлявайте заедно. Кой знае – може да отглеждате бъдещите Дейвид Бекъм или Серина Уилямс!

Никога не изпускайте мач

Никога не изпускайте мач.

За заетите родители понякога е същинско главоболите да запомнят кой, къде и кога трябва да бъде. Понякога е много трудно всички да се движат по график. Съществуват най-различни варианти за календар, но интересно и забавно решение е да направите график на стената с блокчета Lego. Закачете на стената две табла едно до друго така, че да имате достатъчно място да направите седмичен календар, който да разделите на дни. Начертайте колони за всяко от децата. Използвайте цветове, за да обозначите различните спортове и да ги поставите на съответния ден. Сега с един поглед всеки може да види какво става.

Поддръжка на чистотата

Поддръжка на чистотата.

На следващия ден, когато трябва да почистите, най-лошото нещо е миришещият спортен екип. Да направите така, че децата ви да имат свеж и чист екип за следващата тренировка, е много по-лесно, отколкото мислите. Започнете, като се уверите, че спортните чанти се изпразват в момента, в който децата ви се приберат. Бактериите обичат да се развиват на влажни места, така че изперете и изсушете екипа възможно най-бързо, за предпочитане в перална машина с ActiveOxygen от Bosch. Докато все още сме на тема чистота, безжичната прахосмукачка е страхотно допълнение за почистването на мръсотията от кални обувки в колата, както и вкъщи.

Научете повече за безжичната прахосмукачка Athlet

Следете мачовете.

Безжичните прахосмукачки на Bosch са идеални за вас, ако искате да следите мачовете на вашата малка футболна звезда. Отпразнувайте медалите пълноценно и запазете само хубавите спомени.

Научете повече за безжичната прахосмукачка Athlet.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!