Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Децата ви са поканили приятели да спят вкъщи? Ще ви помогнем да се справите без усилия!

Само хубави спомени
Прелистете надолу

Децата обожават партита; щом поканят приятели на гости с преспиване, това означава стоене до късно, забавления, игри и бъркотия. За вас обаче партито с преспиване може да се окаже безсънно. Добрата новина е, че, ако успеете да планирате добре всичко, децата могат да се забавляват максимално, а вие да преживеете нощта, без да полудеете! Ето някои съвети и идеи, които ви гарантират, че ще ви останат само хубавите спомени.

Задайте тема.

От пирати и попзвезди до Хари Потър, тематичните партита с преспиване правят вечерта още по-специална. Определете кои стаи ще са за игра и кои за спане и ги украсете спрямо това. Създайте уют в пространството за парти, като сложите барбарони, одеяла, възглавници, лампички и др. След това можете да изберете дейности, които съответстват на темата. Ако темата ще е попзвезди, караоке и музикални клипове могат да свършат работа; ако е Хари Потър, нека всички се облекат като своя любим герой, а вие направете своя версия на бирения шейк и сладкишите на Хагрид.

Деца, маскирани като каубои и индианци
Парти мъфини
Откриватели
Парти деца
Децата имат диско треска

Децата имат диско треска?

Ако децата ви са тийнейджъри, у дома най-вероятно ще има дискотека вместо парти с преспиване. Ако е така, разберете се с детето си предварително за правилата и списъка с гостите. Има много начини да поканите хората, като разпращане на покани, но ако детето ви създаде страница в социалните мрежи за партито, уверете се, че тя е настроена да бъде виждана само от поканените гости. В противен случай на вратата ви ще се появят безброй неканени гости. Бъдете там по време на купона и имайте друг възрастен на разположение, ако се наложи. Освен ако наистина не се налага да се намесите, опитайте се да стоите настрана и ги оставете да се забавляват.

Върнете къщата в отлично състояние

Върнете къщата в отлично състояние.

На следващия ден, когато дойде ред на почистването, помолете децата да ви помогнат. Безжичните прахосмукачки на Bosch го правят толкова лесно! Мотивирайте ги със страхотна закуска, като предложите избор от различни зърнени закуски, кисело мляко, плодове, сокове и смутита. По този начин те ще получат и хранителните вещества, от които се нуждаят! След като всички деца си тръгнат, е време да почистите терена, така че да останат само хубавите спомени.

Към безжичните прахосмукачки Bosch Unlimited

Повече от конфети, повече от една обикновена прахосмукачка

Както и да празнувате, безжичните прахосмукачки Bosch Unlimited и Athlet ви помагат да се радвате на живота и правят така, че да ви останат само хубавите спомени.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!