Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Ремонтирате дома? Развихрете се, имате достатъчно енергия.

Ремонтирайте дома с Bosch
Прелистете надолу

Независимо къде живеете – в съвременно градско жилище, традиционна семейна къща или селска къща като от картичка, винаги има работа за вършене в дома. И няма нужда да сте любител на "Направи си сам" или да сглобявате нова кухня, за да използвате безжичните електроинструменти – ще се изненадате колко различни приложения им намерихме. В това кратко упътване сме изброили основните инструменти, които всеки трябва да има в дома си, както и причините за това да изберете безжичните им варианти. Погледнете.

Един за всички, всички за един

Направете правилния избор – един за всички, всички за един.

Безжичните електрически инструменти правят работата по къщата лесна и бърза. С безжичните инструменти работите свободно и без оплитане – навън в градината или пък върху стълбата. От бормашини до шлайфмашини и триони – ще направите добър избор с безжичните електроинструменти от Bosch, чиито батерии можете да сменяте между различните инструменти, когато пожелаете. Със системата Power for ALL на Bosch един и същ комплект батерии може да се използва не само за електрическите ви инструменти, но и за вашата безжична прахосмукачка Bosch Unlimited. За да разберете повече, щракнете тук.

Шкурката се е задръстила? Трябва ви само един сандал.

Всеки, който е използвал орбитален или лентов шлайф, знае, че от време на време шкурката се задръства със стърготини и спира да работи ефективно. Преди обаче да я замените с нов диск или лента, можете да я почистите лесно и бързо. Нуждаете се само от стара обувка или сандал с гумена подметка. Включете шлайфа и го доближете до подметката. Движете подметката около шкурката и скоро стърготините ще паднат. Така ще удължите живота на шкурката си и ще спестите пари.

Трябва ви само един сандал
Съвсем прост трик за рязане на ъгли.

Съвсем прост трик за рязане на ъгли.

Трионите са основна чат от всеки комплект за майсторене и вършат чудесна работа за изрезки на плотове. Отбележете мястото, което искате да отрежете, и пробийте дупки в двата противоположни края, като се уверите, че дупките не са извън областта, която искате да отрежете. За да отрежете напълно прави линии, защипете добре второ парче дърво за работното, така че то да служи за знак къде трябва да е основата на триона и отрежете от ъглите. Повторете същото по всички страни и ще направите идеална изрезка за новия си плот до вашия котлон Bosch. А за да увеличите удоволствието от майсторенето, безжичните прахосмукачки Bosch Unlimited ще улеснят значително почистването след работа.

Така ще останат само спомените.

Що се отнася до почистването на дървени стърготини и парчета, дръжте безжичната прахосмукачка Bosch Unlimited подръка. Щракнете тук за повече информация. Можете да ги съберете от всички места и щом свършите с работата, ще ви останат само хубавите спомени.

Научете повече за безжичната прахосмукачка Bosch Unlimited

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!