Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Причините, поради които използването на съдомиялна машина е за предпочитане пред миенето на ръка.

Направете идеалния избор за кухнята си – независимо дали търсите свободно стоящи или вградени съдомиялни машини на Bosch.

По-малко усилия, повече време. Свободностоящи или вградени съдомиялни машини на Bosch.

Времето е ценно и в края на деня трябва да отделяте повече време да правите това, което обичате, и по-малко време за домакински задължения. Серията ни от изключително добре работещи съдомиялни машини ще почисти съдовете Ви, докато Вие се занимавате с по-важни неща. Заредете съдомиялната си машина и се оттеглете. Големият списък от програми гарантира, че съдовете Ви ще излязат искрящо чисти и гарантирано хигиенични – всичко това ще Ви спести време, вода и енергия.

Последствията от голямо готвене – миене на купчини от тенджери, тигани и чинии, останали в мивката – е нещо, от което повечето хора изпитват ужас. Ако това не е достатъчна причина, ето още някои други причини да инвестирате в съдомиялна машина за дома си, струва си.

Миене на ръка или със съдомиялна машина? Съдомиялните машини на Bosch могат да спестят до 8500 литра вода годишно.

Използването на съдомиялна машина пести вода.

Чудите се каква е консумацията на вода за миене на съдове със съдомиялна машина? Нека да видим колко вода бихте използвали, ако измиете пълно зареждане съдове, вместо да използвате съдомиялна машина на Bosch. Може би ще се изненадате, че с ръчното миене на съдовете всъщност използвате около 40 литра вода, а със съдомиялна машина – 9,5 литра вода. Това означава, че ще пестите 30,5 литра** вода на цикъл изплакване, в сравнение с миенето на съдове под течаща вода – количество, което означава спестяване на 8500 литра*** вода годишно.

Съдомиялните машини на Bosch използват по-малко енергия, отколкото при миене на ръка, и пестят парите Ви.

И енергия.

Ако миете съдовете си на ръка, ще са Ви нужни 2,60 kWh енергия на зареждане, докато потреблението на енергия от съдомиялната машина е само 0,73 kWh**** на цикъл, т.е. спестявате до 1,87 kWh**** енергия. Това не само пести парите Ви, но е добре и за околната среда.

Съдомиялните машини на Bosch гарантират, че съдовете Ви ще излязат от тях по-чисти и по-хигиенични.

По-чисти, по-хигиенични съдове.

Старите гъби са разсадници за E. coli и салмонела. За разлика от миенето на ръка, съдомиялната машина убива микробите с гореща вода. Освен това, на кухненската мивка могат да бъдат намерени средно 100 милиона бактерии на cm2. Със съдомиялната машина на Bosch Ви е гарантирана максимална хигиена.

Чудите се какъв вид съдомиялна машина да купите? Изберете от вградените съдомиялни машини 45 cm или 65 cm или свободно стоящи съдомиялни машини 45 cm или 60 cm.

Малко място? Ние имаме решение.

Ако мястото Ви е ограничено, или ако просто нямате толкова много мръсни съдове, нашите мини съдомиялни машини могат да бъдат подходящото решение за Вас: свободностоящи 45 cm съдомиялни машини, вградени 45 cm съдомиялни машини или дори съдомияни машини за поставяне върху плот – без съмнение ще намерите най-подходящото за Вас решение. И без значение с какви размери е кухнята Ви, ние имаме решение, което ще отговори на изискванията Ви.

Съдомиялните машини на Bosch разполагат с широка гама от програми за всякакви нужди.

Ние имаме отговор за всяко петно.

От интензивната програма, която е идеална за тенджери и тигани, до 40°C програма за стъкло, която почиства крехкото стъкло с изключителна грижа и го суши перфектно всеки път – нашите съдомиялни машини Bosch са оборудвани с програми за всякакви нужди.

Съдомиялните машини на Bosch разполагат с широка гама от програми за всякакви нужди.

Спестете до 210 часа на година. *****

За да заредите и разтоварите Вашата съдомиялна машина, ще са Ви нужни около 15 минути. Ако миете същото количество съдове на ръка, ще са Ви нужни около 60 минути. Това означава, че пестите 45 минути на едно зареждане – това е еквивалент на 210 часа свободно време!

Съдомиялните машини на Bosch са тихи и няма да Ви безпокоят дори през нощта.

Тихи съдомиялни машини. Тихи като шепот.

Кухнята е не само място, където се готви. Това е място, където се срещаме. Място, където се чувстваме у дома. Точно тук много често четем, работим, слушаме музика, играем с децата си или вечеряме с гости. Точно затова сме проектирали съдомиялните машини да са изключително тихи при работа. Нашата изключително тиха, 50°C програма позволява максимално спокойствие при работа. Ще оцените това особено през нощта или ако кухнята е свързана с хола.

* За съдомиялни машини. Източник: Euromonitor, обем на продажбите, 2018
** Въз основа на 9,5 литра консумация на съдомиялна машина. Стойностите може да се различават в зависимост от модела и марките.
*** Вътрешно изследване, базирано на сравнение на миенето на съдове със съдомиялна машина и на ръка. 40 литра (миене на ръка) – 9,5 (със съдомиялна машина), изчислението на 8500 литра спестена вода се базира на 280 цикъла на година.
**** Използване на режим Eco 50°. Стойностите може да се различават в зависимост от модела и марките.
***** Вътрешно изследване, базирано на сравнение на миенето на съдове със съдомиялна машина и на ръка. 60 min (миене на ръка) - 15 min (със съдомиялна машина) = 45 min икономия на цикъл *280 цикъла на година (210 часа на година).

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!