Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Идеи и съвети

Миене на съдове

Съдомиялните на Bosch са изключително качествени, отменят ви в досадната кухненска работа и ви гарантират оптимална ефикасност при използване на ресурсите. Предлагаме на вашето внимание полезни идеи и съвети, с които да постигнете най-добрите резултати при миенето на съдовете.

Как да организирате идеалната вечеря

Да бъдеш перфектен домакин е доста предизвикателно. Ключът към успеха е в подготовката. Уточнете менюто, направете списъка за пазаруване и помислете как ще подредите масата: вижте как да организирате перфектната вечеря и да впечатлите гостите си!

Приборите за хранене: Кратко ръководство

Когато поканите гости, може да Ви се прииска да сготвите по-изискани ястия, за които са необходими не толкова добре познати прибори за хранене. Нека Ви помогнем да откриете за какво всъщност е предназначен всеки от приборите, които притежавате.

Как да подредите масата красиво за всеки повод

Вижте тези полезни и лесни съвети как да подредите масата за различни поводи като офицална вечеря, рожден ден или следобеден чай.

Да поговорим за… чашите

Можете да впечатлите приятелите си не само с вкусна храна, но и с избора на подходящи чаши. Тук ще намерите всичко, което ви трябва, за да се вдъхновите от етикета при избор на чаши и напитки за една незабравима вечеря.

Почистване на барбекюто

Съвети и препоръки за почистване на барбекюто и приспособленията за него - лесно и ефективно.

Приспособления за специалистите по барбекю

Какво е лятото без сочни стекове и бургери, приготвени майсторски на барбекю? Преди да откриете сезона на барбекюто, разгледайте тези 5 полезни приспособления, които ще ви помогнат да се превърнете в истински майстор на барбекюто.

Кратка история на порцелана

Историята на порцелана започва в далечния 7-и век в Китай. Документирано е, че за първи път през 620 г. Средното кралство успява да осъществи производство на порцелан. Няколко производителя пазят в тайна точния състав и начина на производство на порцелановите изделия.

Различни държави, различни ястия

Ако не можете да обикаляте земното кълбо в действителност, можете да предприемете въображаемо пътуване до някоя държава, като организирате кулинарна вечер, посветена на нея. Поемете с нас на пътешествие до пет различни държави с типичните за тях ястия.

Технологии за максимално пестене на водата

Запитвали ли сте се как съдомиялната машина пести ресурси? Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата се реализира икономия на вода и ток.

Идеи за сгъване на салфетки – лилия

„Лилията“ е доста класически, но същевременно изискан вариант за сгъване на салфетки.

Идеи за сгъване на салфетки – кула

Сгъването с форма на кула е подходящо за всички начинаещи в сгъването на салфетки и е толкова лесно, че можете да го направите буквално минути, преди гостите ви да звъннат на вратата.

Идеи за сгъване на салфетки – роза

Сгъването на роза отнема само няколко минути, а тази форма е идеалната украса за вашата трапеза, когато имате романтичен повод или ако искате да впечатлите приятелите си.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!