Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Топ 5: Функции, които правят живота ви по-лесен

Характеристики на съдомиялната машина, които правят живота по-лесен

Функция за всяка задача

Съдомиялната машина на Bosch разполага с много функции, които да удовлетворят нуждите ви. Няма значение дали искате идеално измити чаши за вино, тих режим на работа, докато бебето ви спи в съседната стая, или пълен контрол върху съдомиялната машина, докато сте на път.

Повече мощност при сушене, точно когато ви трябва.

Повече мощност при сушене, точно когато ви трябва.

За да постигат перфектни резултати при изплакване, нашите съдомиялни машини се предлагат с функцията ExtraDry. По този начин получавате още повече мощност при сушене, точно когато ви трябва, особено за пластмасовите съдове. При използване на ExtraDry се отделя повече топлина, която удълъжава цикъла на сушене. Затова забравете за кухненските кърпи за допълнително подсушаване на съдовете.

За перфектни резултати при сушене, дори на пластмасови съдове.

За перфектни резултати при сушене, дори на пластмасови съдове.

Пластмасовите съдове често са най-подходящите съдове в дома ви. Това са удобни кутии за обяда, който си носите на работа, купи за салата, чинии или бебешки бутилки. Колкото и да са полезни обаче измиването им в съдомиялната машина често означава повече работа. В повечето случаи съдовете все още са мокри и трябва да се подсушат на ръка. С нашите съдомиялни машини с технология PerfectDry, базирана на Zeolith®, няма нужда да сушите съдовете на ръка. Тя попива влагата и я превръща в горещ въздух, който осигурява отлични резултати при сушене, дори на кутията за обяд на детето ви.

Към съдомиялните с PerfectDry

Брилянтна чистота благодарение на иновативната грижа за стъклото.

Брилянтна чистота благодарение на иновативната грижа за стъклото.

Благодарение на нашите съдомиялни машини и Glass Care Pro вече няма нужда да се тревожите за деликатните стъклени чаши; те полагат изключителна грижа за ценните ви стъклени съдове. Програмата за стъкло на 40°C измива нежно деликатните чаши и ги изсушава перфектно. За още по-голяма стабилност на винените чаши може да използвате нашата поставка GlassSecure, която се монтира удобно в долната кошница. Благодарение на нея чашите със столче се подреждат по-стабилно и не се надраскват.
Нашите съдомиялни машини с Glass Protection Pro имат допълнителен отвор за нетретирана вода за допълнително оптимизиране на степента на твърдост на водата –за да сте сигурни, че чашите ви ще запазят блясъка си за много по-дълго.

Впечатляващ дизайн. Изключителна тишина.

Впечатляващ дизайн. Изключителна тишина.

Програмата Silence 50 на нашите съдомиялни машини осигурява най-безшумния начин за миене на съдове: по-ниското налягане при разпръскване на водата води до намаляване на нивата на шум до само 36 dB* по време на миене. Програмата с оптимизирано ниво на шум е подходяща за смесено зареждане и особено подходяща, ако се храните в кухнята или имате открити пространства.

*Само на определени модели: стойностите варират според модела.

Към съдомиялните машини

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!