Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Като професионалистите: Как да използвате майсторски новия си кухненски робот OptiMUM

Как да използвате майсторски новия си кухненски робот OptiMUM

Перфектният аксесоар за всяка задача.

Независимо дали приготвяте сладкиш, или готвите тристепенно меню за вечеря, вашият кухненски робот OptiMUM ви гарантира отлични резултати. Разнообразните аксесоари на OptiMUM ви помагат да създавате още по-голямо разнообразие от рецепти: от леко меренге до тесто – и всичко това само с докосване на един бутон. Научете повече за това как да използвате майсторски новия си кухненски робот OptiMUM и неговите аксесоари с разнообразни възможности, с които да приготвяне изкусителни рецепти за печене, италианско песто или здравословни зеленчуци.

Кухненски робот OptiMUM

Приготвяне на тесто само с докосване на един бутон.

65 години опит са най-изпитаната рецепта. Мощният OptiMUM е незаменим помощник, а вградените везни и интелигентните автоматични програми осигуряват перфектни резултати при приготвяне на различни рецепти само с докосване на един бутон. За перфектния кекс сложете в купа 3-4 яйца, 200-300 г захар, 1 щипка сол, 1 пакетче ванилена захар или кората на ½ лимон, 200-250 г масло или маргарин, 500 г брашно, 1 пакетче бакпулвер и 150 мл мляко. След това смесете всички съставки с професионалната гъвкава бъркалка за около ½ минута на 1-ва степен и след това за около 3-4 минути на 5-та степен.

Приготвяне на паста

Лесно приготвяне на паста.

С помощта на комплекта аксесоари PastaPassion лесно можете да приготвяте талиатели или дори листове за лазаня – за вкусна, домашно приготвена паста. Пригответе тестото за паста, навийте на по-малки ленти, натиснете бутона за избор на позиция 8 и прекарайте лентите тесто през ролките няколко пъти, докато повърхността стане гладка. След това постепенно преместете бутона за избор от позиция 8 до желаната дебелина и прекарайте тестото през ролките. За лазаня оптималната дебелина е на позиция 3–4, докато за талиателите е добре да използвате позиция 1-2. Когато пастата ви е готова, може да я сварите веднага или пък да я изсушите за ползване по-късно.

Песто за нула време

Песто за нула време.

Кой би отказал покана за вкусно ястие с паста и домашно приготвено песто. Комплектът аксесоари TastyMoments ви помага да смилате подправки, зърна, ядки или чесън. Разбъркване, смилане, смесване; допълнителните кутии и подходящите капаци за удобно съхранение на обработени подправки, билки и хранителни продукти правят този комплект аксесоари особено практични. За идеално домашно приготвено песто сложете кедрови ядки, сол и сирене пармезан в по-малкия съд и поставете режещата приставка. Разбърквайте в продължение на 15 секунди на позиция M, след това добавете босилек и зехтин. Смесете всичко за още около 10 секунди и домашното песто е готово. Най-голямото удобство: ако искате да вземете приготвената храна с вас в офиса – например освежаващо смути – просто използвайте контейнера ToGo, който предлагаме като допълнителен аксесоар.

Реже зеленчуци по-бързо от който и да е готвач.

Реже зеленчуци по-бързо от който и да е готвач.

Петте допълнителни диска на комплекта аксесоари VeggieLove ви помагат да режете зеленчуци и плодове във всякаква форма. Салата от цвекло, запечени картофи или азиатски ястия? С комплекта аксесоари VeggieLove тези ястия не само ще са супер вкусни, но и ще ги приготвите за нула време само с докосване на един бутон. С обръщащия се режещ диск плодовете и зеленчуците се режат много лесно, а с обръщащия се рендосващ диск можете да ги рендосате на по-малки парченца. С диска за настъргване лесно може да настържете сурови картофи за огретен или твърдо сирене, напр. пармезан. Когато приготвяте азиатски ястия и трябва да нарежете зеленчуците на тънки жулиени, използвайте диска за рязане на зеленчуци по азиатски, който ще ви спести много време и усилия.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!