Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Като професионалистите: почистване на готварския плот и аспиратора

Как да почистите готварския плот и аспиратора.

Почистването на кухненските уреди може да не е най-вълнуващият аспект от готвенето, но е необходимо, ако искате да ги запазите в добър вид за по-дълго време. Гледайте нашите видеоклипове „Как да“ и научете повече за почистването и грижата за готварския плот и аспиратора.

Как да поддържате чисти готварския плот и аспиратора

Как да почистите вашия стъклен готварски плот?

За почистване на керамичната фурна възможно най-внимателно използвайте нашия комплект за поддръжка на керамично стъкло, който е най-подходящ за целта. Керамичният плот трябва да е изключен. Когато е изключен и студен, намажете плота с почистващия препарат. При по-упорити замърсявания използвайте стъргалка за стъкло върху препарата. След това почистете с мокра кърпа и подсушете плота със суха кърпа или кухненска хартия.

Как да почистите газовите котлони

Как да почистите газовите котлони.

За почистване на вашите газови котлони ви трябва неабразивна гъба и мек препарат. Изключете ги и отстранете решетките и горелките, за да ги измиете в топла сапунена вода. След това използвайте неабразивна гъба с нашия препарат Starzglanz Household and Metal, за да почистите повърхността от неръждаема стомана на газовите котлони. Търкайте повърхността от неръждаема стомана в посока на полировката, за да избегнете одрасквания, и подсушете със суха кърпа, за да не остават петна. След почистване върнете всички части по местата им, след това може да ползвате спокойно котлоните.

Как се почистват повърхности от неръждаема стомана

Как се почистват повърхностите от неръждаема стомана.

За почистване на аспиратора от неръждаема стомана Bosch предлага комплект за поддържане на повърхности от неръждаема стомана, който съдържа всичко за почистване и защита. Само с няколко лесни стъпки осигурявате на аспиратора от неръждаема стомана грижата, която заслужава: пръснете от пудрата за почистване върху влажна кърпа и забършете повърхността. След това отстранете с влажна кърпа остатъците от пудрата и подсушете добре със суха кърпа. Използвайте кърпата за поддържане, за да лъснете деликатната повърхност от неръждаема стомана, и кухненска хартия, за да отстраните остатъците от мазнина и да полирате.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!