Блендер VitaPower Серия | 4

VitaPower Серия 4 блендер

Блендер VitaPower Серия | 4. Лесен за употреба.

Лесен за зареждане.

Прелистете надолу

Освежаващо мощен.

Смесването на вкусни, свежи и здравословни смутита вече е по-лесно от всякога: Благодарение на иновативните решения за боравене и мощната производителност, изцяло новата VitaPower Серия 4 смесва пресни и замразени съставки в кремообразни смутита със завъртане на един бутон. Дори почистването на този блендер става лесно. Качество на Bosch, което можете не само да вкусите от резултата, но и да откриете в материалите за изработка, които гарантират надежден дълъг живот.

Повече вкус. По-малко усилия.

Всичко е в комбинацията: Системата ProPerformance на VitaPower Серия 4 съчетава двигателната компетентност на Bosch с ефективни ножове и уникални ускорители на потока за оптимална текстура и идеално свеж вкус на вашите смутита.

Ножове ProEdge

Острота. Ефективните и издръжливи ножове от неръждаема стомана с подсилени ръбове гарантират перфектни резултати. Разработени от Bosch и направени в Solingen, световноизвестният немски град на ножовете, за да се създаде текстура без парченца плод.

3D динамични усилватели на потока

3D динамични усилватели на потока

Гладкост. Уникалните форми за ускоряване на потока вътре в каната осигуряват оптимизиран поток от съставки за по-гладки резултати.

Висока мощност и скорост

Висока мощност и скорост

Сила. Мощният двигател с 1 200 W и със скорост на двигателя до 30 000 об./мин създава изключително добри резултати. Нито натрошеният лед, нито замразените съставки са проблем за този блендер. Разработен с двигателната компетентност на Bosch.

Система Pro-Performance

Всичко заедно. Перфектните смутита без парчета се правят лесно - благодарение на оптимизираното взаимодействие на мотор, ножове и ускорители на потока в каната за смесване. Очаквайте бързо и лесно приготвяне със системата Pro-Performance, дори с лед или твърди съставки като замразени плодове.

Не бързайте.

Благодарение на различни иновативни и уникални решения, работата с VitaPower Серия 4 е безопасно, без усилие и преди всичко лесно. С всяка стъпка от всяко използване. Всеки ден.

Към продуктите

Лесна настройка

Лесна настройка.

Без сила и само с едно щракване, за да сглобите и разглобите целия блендер. Сглобяването на каната с помощта на визуален водач е също толкова лесно, колкото и намирането на маркираното отделение за прибиране на кабела. Уникалният предпазен капак с удобни цветни насоки осигурява абсолютно безопасна и изключително лесна работа. Без затворен капак, без работа, без опасност - колко по-лесно от това.

Лесна употреба

Лесна употреба.

Напълнете чаши за цялото семейство от голямата кана през допълнителния отвор за наливане, без да се налага да сваляте целия капак. Автоматичните програми като програми за смутита, натрошаване на лед или за почистване опростяват работата още повече. Можете също така директно да направите вашите смутита в удобната бутилка ToGo - без адаптер или нужда от зареждане. Уникален предпазен механизъм предотвратява случайно отваряне при изваждане на бутилката след смесване.

Лесно почистване

Лесно почистване.

Патентованият държач на ножа EasyKlick гарантира безопасно и лесно отстраняване на ножовете. В комбинация с частите, подходящи за съдомиялна машина - включително кана, капак, ножове и аксесоари - и автоматичната програма за почистване за лесно предварително почистване, процесът на почистване на блендера е бърз и удобен.

Качеството не е въпрос на вкус.

Що се отнася до нашите продукти, качеството е гарантирано. Винаги искаме да осигурим отлични резултати, които идват с отличен вкус. Ето защо мощното представяне и издръжливостта са не само част от обещанието на нашата марка, но са вградени във всеки продукт.

Създадени за цял живот

Създадени за цял живот.

Независимо дали сте избрали VitaPower Серия 4 с кана от термоустойчиво стъкло или от устойчив на счупване tritan ™, вие винаги се наслаждавате на продукт, създаден от висококачествени материали, които идват с надежден дълъг живот. Нищо, което само разказваме, но всъщност тестваме успешно - в рамките на 100 часа тест за живот, обхващащ над 10 000 кани със направено смути.

Произведени в Европа.

Произведени в Европа.

Блендерите VitaPower Серия 4 се произвеждат в завод на Bosch в Европа с дългогодишен опит. Но това не е всичко. Дизайнът и проектирането от германското сътрудничество на Bosch осигуряват разработването на продукти на най-високо ниво - това идва с всеки продукт.

VitaPower Блендер Серия 4, бутилка to go

Вземете вашите блендери VitaPower Серия 4

Вашите Bosch Kickstarters.

Запознайте се с другите ни Bosch Kickstarters. Всеки от тях е надарен с изключителна личност и уникални характеристики. И все пак всички имат едно общо нещо: правят здравословното и вкусно домашно хранене лесно постижимо за всички. Просто ги натиснете, за да мотивирате себе си.

Към всички блендери