Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Като професионалистите: съвети за първите 100 дни с вашия готварски плот и аспиратор

Вашите нови готварски плот и аспиратор: най-добрият екип в кухнята.

Аспираторите и готварските плотове са най-важните уреди в кухнята, особено ако обичате да готвите. Затова нашите готварски плотове и аспиратори са създадени да работят чудесно в екип и да се допълват взаимно. Прочетете повече за предимствата на аспиратора и готварския плот и как да постигнете най-добри резултати и от двете.

Електрически готварски плотове: класика в готвенето.

На вашия електрически готварски плот има място за всичките ви любими съдове: може да сте сигурни, че има пръстен, който съответства на всеки съд, в който приготвяте любимата си храна. Вътре в готварския плот топлината се генерира от електрически нагреватели за по-удобно и безопасно готвене.

Можете удобно да управлявате вашия нов готварски плот само с върха на пръстите си.

Можете удобно да управлявате вашия нов готварски плот само с върха на пръстите си.

Не само здравата и лесна за почистване стъклена повърхност и приятният външен вид правят новия ви керамичен плот идеално допълнение към кухнята ви. С помощта на сензорния контролен панел може по-лесно да регулирате желаните зони за готвене и да избирате подходящата степен.

Съвети как да ползвате готварския плот.

Съвети как да ползвате готварския плот.

Запознайте се с настройките на зоните за готвене: символът на дисплея показва мястото на избраната зона за готвене, напр. горе вдясно, за разположената вдясно горна зона. Имайте предвид, че температурата на зоната за готвене се регулира чрез включване и изключване на нагревателите, което важи и за най-високата степен на нагряване. Зоната за готвене и индикаторите за остатъчна топлина светят, когато зоната е топла: използвайте остатъчната топлина за поддържане на ястието топло или за разтопяване на шоколад, по този начин ще пестите енергия.

Съвети как да ползвате аспиратора.

Съвети как да ползвате аспиратора.

Вентилаторът на аспиратора улавя изпаренията от кухнята през филтъра за мазнини и ги отвежда навън. Филтърът за мазнина абсорбира твърдите частици от изпаренията и предпазва кухнята от наслагване на мазнини и миризми.

За да сте сигурни, че филтърът с активен въглен ще улавя частиците от изпаренията, трябва да го сменяте, когато е пълен, и никога да не използвате аспиратора без филтъра за мазнини. Когато готвите на готварския плот, имайте предвид, че трябва да има съд върху зоните за готвене, ако са включени, и да не фламбирате храна директно под аспиратора.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!