Skip to content
Домакински уреди
MyBosch
Бебешка бутилка за хранене стои на дървена маса в светла кухня с открехната съдомиялна машина Bosch на заден план.

Не правете компромиси, стерилизирайте.

Хигиената на съдовете започва със съдомиялната машина. Дезинфекцирането на вътрешността на вашата съдомиялна машина е най-добрият начин да гарантирате, че вашите съдове, прибори за хранене и съдове за готвене са не само без замърсявания, но и без микроби.

Купете продукти за почистване

Поемете по пътя далеч от патогените.

Има повече за почистване, отколкото изглежда на пръв поглед – дори блестящите чинии все още могат да бъдат замърсени с микроби. Хората с алергии или с новородени знаят, че дезинфекцирането на прибори, използвани за приготвяне на храна, както и на бебешки бутилки и оборудване за хранене, е най-добрият начин да защитите здравето на вашето семейство.

Изглед отгоре на контролния панел на съдомиялна машина Bosch с програмата HygienePlus, оградена в червено.

Разбийте микробите с топлина.

Всички съдомиялни машини на Bosch правят почистването без микроби лесно за включване във вашата рутина. Тъй като съдовете са изложени на по-високи температури на водата за по-дълги периоди, отколкото по време на ръчно миене, вашата машина е по-добра за хигиена 1 . За тези, които търсят напълно дезинфекцирани съдове, избраните уреди предлагат и опция Hygiene или HygienePlus. Това повишава температурите на изплакване до над 70°C за най-малко десет минути, осигурявайки антибактериално почистване 2 .

1 Сравнение на ефективността на миенето на ръка и автоматичните съдомиялни машини за премахване на бактерии от домакински съдове, публикувано в International Journal of Consumer Studies през юли 2007 г.
2 Тази опция дори постига допълнителна производителност на дезинфекция чрез топлина в съответствие с определена температура-време в съответствие със стандарт EN 15883-1, Приложение B, за машини за миене и дезинфекция.

Продукт за почистване на съдомиялна машина стои на дървена маса в светла бяла кухня с открехната съдомиялна машина Bosch на заден план.

Поставете почистващ препарат, за да извадите по-чисти съдове.

Мухълът и бактериите обичат вашата храна толкова, колкото и вие. Малки следи от вашата храна, които остават във филтъра или във вътрешността на вашата съдомиялна машина, създават място за размножаване на тези нежелани гости. С малко редовни грижи можете да сте сигурни, че никога няма да се случат:

  • На всеки две седмици: Почистете филтъра.
  • Веднъж или два пъти месечно: Пуснете програмата за грижа за машината с нашите специално създадени почистващи продукти, за да отмиете мазнините и остатъците от храна.
  • На всеки 4 до 6 месеца: Почистете твърдите остатъци с прах за съдомиялна машина Bosch.

Стъклена купа и тестови ленти за твърдост на водата стоят върху бяла маса със светла, модерна кухня на заден план.

Обърнете внимание на натрупването на минерали.

Варовиковите отлагания от твърдата вода не само компрометират ефективността на вашата съдомиялна машина, но също така осигуряват по-груби повърхности във вашата машина за размножаване на бактерии. За щастие минимизирането на натрупването на минерали във вашата машина е лесно:

1. Наблюдавайте и регулирайте твърдостта на водата за оптимални резултати.
2. Отстранете котления камък с нашия лесен за използване препарат.
3. Насладете се на изкрящи от чистота съдове, след всеки един цикъл.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!