Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Преживяването Bosch: Обикновен кучешки ден

Преживяването Bosch: Обикновен кучешки ден

Всички обичаме домашните си любимци. А те пък обичат времето за игра. Но както знаете, понякога може да се получи малка бъркотия. И за да мислите колко много се забавлявате, а не колко много се цапате, ви предлагаме четири съвета, които би ви дало и кучето ви…

Кучето ви обича калта? Вие ще се влюбите в i-DOS.

Кучето ви обича калта? Вие ще се влюбите в i-DOS.

Макар че съм добро куче, много обичам да се въргалям в локвите и да скачам в калта. Понякога, обаче, започвам да се вълнувам повече и омазвам и дрехите на човека ми.

Е, пералнята с функция i-DOS™ има сензори, които разпознават вида на плата, обема на прането и цапаницата, която съм направил. След това наглася идеалната доза от препарата за пране. Дай лапа!

ФАКТИТЕ

i-DOS™ автоматично определя точното количество препарат и вода, които трябва да използва, както и точната температура – независимо от обема.

Край на игрите за бактериите и микробите

Премахване на миризмите бързо, без изпиране

Програмата за освежаване ActiveOxygen ще освежи дрехите, които сами по себе си са чисти, но не миришат безупречно свежо, само за 45 минути. Програмата е подходяща за най-деликатните облекла, дори и за тъкани, които не се перат, без да ги повредите. Програмата за освежаване ActiveOxygen ви спестява време, докато защитава вашите дрехи.

Умна разходка

Умна разходка

Разходка? Кой каза разходка? Мога да влача хората ми с километри, ако ми позволят, но те често трябва да се върнат вкъщи, за да проверят нещо.

Едно малко кученце ми каза, че хората, които имат Bosch, могат да контролират пералнята си от своя смартфон – значи разходките могат да са толкова дълги, колкото аз кажа!

ФАКТИТЕ

Приложението Home Connect ви позволява да наблюдавате и контролирате дистанционно вашите уреди Bosch от смартфона или таблета си.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!