Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Като професионалистите: хитринки за съхранение в хладилника и фризера

Използвайте максимално функциите на вашия хладилник. С някои хитринки за хладилната и фризерната част

Използвайте максимално функциите на вашия хладилник. С някои хитринки за хладилната и фризерната част.

Мислете за хладилника като за ваш приятел, който ежедневно пази храната ви свежа за възможно най-дълъг период. Ще ви покажем как да прилагате лесни трикове, за да го използвате по-ефективно и да съхранявате продуктите по-дълго, сладоледът ви да е още по-кремообразен, а поставките – още по-подредени.

Екип-мечта: сирене и захар

Екип-мечта: сирене и захар.

Дъската за сирене с капак не е само идеален начин за съхраняване на сиренето във вашия хладилник, но и елегантен начин да го поднасяте на масата. Повечето сирена могат да останат свежи по-дълго, ако сложите малко захар върху дъската за сирене. Захарта попива влагата и предпазва сиренето от мухлясване.

Кремообразен сладолед

Кремообразен сладолед

Случвало ли ви се е някога и това? Вадите сладоледа от хладилника и той е твърд като скала, вместо очаквания кремообразен еликсир, за който мечтаете? Поставете сладоледите в запечатан плик за фризер и ще може да се наслаждавате на сладолед, който няма изгаряне при замразяване.

А мляното месо?

А мляното месо?

Мляното месо е доста „чувствителна“ храна и трябва да се консумира незабавно. Въпреки това, ако я замразите, опитайте да я разстелете повече или да я замразите в много плоска кутия. Може да маркирате парчета преди замразяването. Така ще я замразите бързо, ще я размразите по-добре и може лесно да вадите само част от нея.

Втори живот за опаковката от яйца

Втори живот за опаковката от яйца.

Омръзнало ви е от бутилки от кетчуп и майонеза, които непрекъснато падат? Поставете ги в опаковка от яйца и ще ги съхранявате отлично, няма да падат и няма периодично да цапат хладилника.

Пресни и замразени

Пресни и замразени.

Плодовете и зеленчуците трябва да се замразяват, когато са свежи, а не когато са започнали да се развалят. Бланшираните зеленчуци се замразяват много добре. Плодовете могат да се замразят на пюре. Най-добре замразявайте на малки порции. Не забравяйте да слагате дата на пликовете или кутиите с плодове и зеленчуци.

Останалото е най-добро

Останалото е най-добро.

Останали са ви супа или сос? Замразете ги във форми за мъфини или за лед. Така винаги ще имате малки порции, които да добавите към ястието, когато ви потрябват.

Винаги на подходяща височина. EasyLift.

Винаги на подходяща височина. EasyLift

Стъклените поставки EasyLift в хладилник Bosch се регулират по височина до 6 см. Няма нужда да вадите продуктите, за да ги регулирате. А ако ви трябва повече място нагоре по вратата, височината на поставката за врата EasyLift се регулира безстепенно до 40 см, дори когато е напълно заредена.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Изключително обслужване – преди и след покупката.

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Търсене на магазини

Открийте търговец близо до Вас!