Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Идеи и съвети

Миене на съдове

Съдомиялните на Bosch са изключително качествени, отменят ви в досадната кухненска работа и ви гарантират оптимална ефикасност при използване на ресурсите. Предлагаме на вашето внимание полезни идеи и съвети, с които да постигнете най-добрите резултати при миенето на съдовете.

Като професионалистите: Как да се грижите за съдовете за хранене

Искате ли да разберете какво трябва и какво не трябва да слагате в съдомиялната машина? Или как да миете дървените прибори на ръка? Предлагаме ви полезни съвети за деликатно измиване на съдовете с продукти, които имате у дома.

Стъпка по стъпка: Как да заредите съдомиялната

Със съдомиялната машина Bosch можете да измиете всичко с едно зареждане. Благодарение на гъвкавата система можете да поберете всичко наведнъж – и да получите отлични резултати.

Митове за миенето на съдове

Много легенди се носят за съдомиялните машини. Тук искаме да ги обсъдим с вас. Прочетете и разберете каква е истината.

Как да измием чашите до блясък

Блестящо чистите чаши винаги привличат погледите на масата – но понякога дори и най-блестящите и фини чаши помътняват и се захабяват. Ще ви помогнем да върнете блясъка им с няколко полезни съвета.

Съвети за безупречна чистота всеки път

Съдомиялната машина е верен помощник в кухнята, особено след обилната и вкусна вечеря. Понякога не сте доволни от начина, по който са измити съдовете? Не се тревожете, защото в повечето случаи е лесно да се открие каква е причината и бързо да се отстрани.

Като професионалистите: Таблетки, течен или препарат на прах?

Съдомиялната машина е незаменим помощник, когато става дума за чистене. Но има един въпрос, който все пак стои: какъв препарат да използвате? Ще ви представим накратко разликите, за да вземете решение по-лесно.

Вярно или невярно: Какво да слагаме в съдомиялната машина и какво не?

Чудили ли сте се някога какво може да слагате в съдомиялната машина и какво е по-добре да миете на ръка? Намерете правилния отговор.

Как да постигнем най-хигиенични резултати

Тук ще намерите полезни и лесни съвети как да постигнете най-хигиенични резултати, когато използвате вашата съдомиялна машина.

Как да избегнете корозия на стъклото

С честото миене чашите могат да придобият мътност. Една от причините за това е корозията на стъклото. Прочетете следните съвети, за да разберете как да предотвратите корозията на стъклото по чашите.

Лесни решения за неочаквани резултати

Понякога не сте доволни от резултатите от миенето на съдовете? В повечето случаи е лесно да се открие и отстрани причината. Разгледайте нашите съвети, от които ще научите как да постигнете най-добри резултати със съдомиялната машина.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!