Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Изберете Bosch: Home Connect

Изберете Bosch: Home Connect

Свързаният дом започва от кухнята.

Бъдещето е на прага ви и чука на вратата: Home Connect осигурява интелигентни технологии за кухненските ви уреди и ви позволява да ги контролирате през телефона или таблета си. Независимо дали искате да включите фурната, за да приготвите вечерята, докато сте на път към дома, или искате да проверите какво е останало в хладилника, докато сте на пазар, контролът върху свързания ви дом е във вашите ръце.

Ерата на свързаността

Ерата на свързаността.

Интернет непрекъснато променя начина ни на живот и възможностите му изглеждат почти безкрайни: хората и електронните устройства по света стават все по-свързани. От социалните мрежи до съвместната работа по проекти в реално време от различни точки на света, ерата на свързаността обединява хората, независимо къде се намират. Навлизането на тази свързаност и в домакинствата на хората беше само въпрос на време.

Свързан дом

Свързан дом: новата мега тенденция.

Скорост, опростеност и свързаност – това са били трите мега тенденции за свързаните домакинства през 2013 г. Оттогава са се променили много неща – голямо разнообразие от уреди и приложения помагат на хората в кухнята чрез мобилните им устройства именно благодарение на свързаността.

Home connect

Home Connect в ежедневието ви.

Home Connect ви предлага един изцяло нов начин на живот, като свързва всичките ви уреди и им позволява лесно и сигурно да обменят данни помежду си и с вашия смартфон или таблет. Вашата домашна Wi-Fi мрежа свързва устройствата и уредите и осигурява достъп чрез приложението Home Connect през мобилните мрежи, когато не сте у дома. Системата ви позволява да следите и управлявате уредите от всяка точка на света – може да проверите дали фурната ви е изключена, ако сте изхвърчали набързо към офиса, или дали съдомиялната се нуждае от препарат за изплакване, докато пазарувате в супермаркета.

Свържете се с вашата фурна.

Свържете се с вашата фурна.

Благодарение на Home Connect вече не се налага да се чудите дали сте изключили фурната или не. Трябва само да проверите приложението на мобилното устройство и да видите дали фурната е изключена или не. Може да променяте програмите, които сте пуснали, и да следите какво се случва или просто да получавате уведомление, когато програмата свърши.

Свържете се с готварския плот

Свържете се с готварския плот.

С Home Connect може да персонализирате настройките на готварския плот и да следите състоянието на всяка зона чрез приложението. Може да проверите също и дали е задействана защитата за деца, когато не сте наоколо. Ако не, само едно натискане е достатъчно, за да предпазите немирните малки пръстенца. Вградената готварска книга е пълна с вкусни идеи, полезни готварски съвети и видео инструкции, които ви вдъхновяват да готвите, а когато намерите рецепта по ваш вкус, може директно да изпратите настройките на готварския плот.

Свържете се с аспиратора

Свържете се с вашия аспиратор.

С Home Connect може лесно и бързо да променяте настройките на аспиратора директно от приложението. Може да избирате скоростта на вентилатора, чувствителността или времето за работа, и всичко това само с върха на пръстите си. Може да контролирате конфигурацията на светлините на аспиратора и да избирате от спектъра който цвят желаете. Едно от най-полезните неща, когато сте свързани с аспиратора, е че получавате информация за състоянието на филтъра и кога трябва да се подмени. Освен това в приложението ще намерите полезни съвети и указания как да го смените.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!