Устойчив пакет за блестящи резултати
Прелистете надолу

Миенето на съдове на ръка не се нарежда сред любимите домакински задължения – точно когато сме приключили с купчината чинии, се появяват нови мръсни съдове... Освен времеемко и неприятно обаче миенето на ръка има и по-съществени минуси като висок разход на вода и енергия и разхищаване на излишни ресурси. Добрата новина е, че всички проблеми имат едно просто решение – съдомиялната машина! Уверете се сами...

Пестене на вода и ток

Сметките за вода и ток са високи? Нищо чудно – при миенето на съдове на ръка, харчите 2.5 kWh за загряване на водата, докато съдомиялна хаби средно едва 1.5 kWh. С разхода на вода, разликата е още по-голяма, при машинно миене се използват 6,7–15л., а при ръчно 40–86л. Устойчивостта е водещ бизнес принцип за нас в Bosch, затова доведохме технологиите си още по-далеч:

Съдомиялни с технология Zeolith® превръщат влагата в топъл въздух и така пестят 20% енергия.*

А функциите ActiveWater и AquaSensor спестяват до 60% вода спрямо миенето на ръка.

* Съдомиялна машина Bosch PerfectDry с технология Zeolith с консумация на енергия 0,73 kw/h в сравнение със съпоставима съдомиялна машина Bosch без Zeolith с консумация на енергия 0,92 kw/h, стойности на цикъл съгласно Регламент № 2019/2017 на ЕС.

Хигиената е приоритет в дома ви

Хигиената е приоритет в дома ви? Когато миете на ръка, средната температура на водата е 25-35ºС. И докато нежните ни ръце правят каквото могат, съдомиялната унищожава всички замърсявания и дезинфекцира до блясък съдовете с температура на измиване 45-75ºС.

Програмата HygienePlus в нашите съдомиялни осигурява здраве за цялото семейство.

Миене на съдове

Просто...не ви се занимава? Дълбоко в себе си знаете, че времето прекарано пред мивката е загубено време. За 13 комплекта съдове не подвивате крак 55-70мин. И преди да сте взели прибързаното решение, че храненето хич не ви е важно, предвид главоболията, които води след себе си, бързаме да ви кажем, че за да заредите съдомиялната и после извадите от нея безупречно чистата посуда се искат...15 минути. В допълнение, съдомиялните Bosch разполагат с функция SpeedPerfect, която допълнително намалява времето за измиване на самия уред до 66%.

За нас остава да се отдадем на заслужена почивка!

Подарък 30 таблетки Finish Ultimate 30

А за перфектни резултати всеки път, Bosch препоръчва Finish! За идеално почистени съдове с огледален блясък.

От 15 април 2022 г. до 31 май 2022 г., към всяка закупена съдомиялна Bosch потребителите ще получат подарък: Finish Ultimate 30 (пакетът съдържа 30 таблетки).

Към съдомиялните

Съдомиялна Bosch и кухненски машини MUM

Участвай в нашата игра с награди »Мий устойчиво«, като регистрираш своята нова съдомиялна Bosch на https://www.bosch-home.bg/mybosch и напишеш ревю (текстов коментар) за нея. 10 участника, избрани на случаен принцип, ще спечелят по 1 бр. кухненска машина от следните модели: MUM54251, MUM50131, MUM58K20, MUM58720, MUM58020. За да забъркате нещо вкусно, докато съдомиялната работи! Играта се провежда в периода от 15.04.2022, 0:00 часа до 31.05.2022, 23:59 часа включително.

Запознайте се с правилата на играта тук.

Вход в My Bosch и регистрация на уред

Полезни съвети и идеи

Намерете търговец наблизо.

Намерете търговец близо до Вас!

Вашата нова съдомиялна Bosch може да е в магазина зад ъгъла. Изберете вашия град и намерете най-близкия търговец сега!

Търсене на магазини

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!