2+3 години гаранция на съдомиялни машини с марка Bosch
Прелистете надолу

Иновативните технологии трябва да бъдат създавани не само в посока улесняване живота на модерните хора, а с мисъл за бъдещето. И тъй като гениалните идеи не са ни чужди, можем да поговорим за една от най-впечатляващите устойчиви характеристики на уредите ни, която разбира се е патентована. Нашите съдомиялни машини PerfectDry използват естествени минерали зеолит, за да пестят енергия, като същевременно перфектно изсушават и най-трудните съдове - дори пластмасовите. Технологията Zeolith® превръща влажността в горещ въздух и в резултат на това съдомиялните ни PerfectDry използват 20% по-малко енергия от съдомиялна машина, която не е Zeolith® *.

Знаете ли, че със съдомиялната спестявате до 30,5 литра** вода на цикъл в сравнение с миенето на съдове на ръка? Със съдомиялните машини Bosch можете да употребявате до 8 500 литра*** по-малко вода годишно в името на по-устойчивия начин на живот и бъдещето на планетата!

И това не е всичко...

Интелигентните съдомиялни машини Bosch ви позволяват да настроите и контролирате уреда дистанционно чрез приложението Home Connect на вашия таблет или смартфон. Можете да следите и напредъка на цикъла на измиване, където и да се намирате. Те могат дори да ви информират колко таблетки са останали. Когато те свършат, ще бъдете подсетени да закупите нови. Home Connect прави вашия дом интелигентен, като свържете други уреди и устройства с активиран wi-fi. Контролирайте ги с глас, като използвате интелигентните гласови асистенти Alexa и Google Home.

Лого 2+3 години гаранция на съдомиялни машини с марка Bosch

2 + 3 години допълнителна гаранция

Предлагаме ви допълнителната 3-годишна гаранция за съдомиялни машини с марка Bosch, закупени в периода от 1 април 2022 г. до 30 ноември 2022 г.

MyBosch

Регистрация на уреда и условия на промоцията

За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

Вход в myBosch

Съдомиялни

Намерете търговец наблизо.

Намерете търговец близо до Вас!

Вашата нова съдомиялна Bosch може да е в магазина зад ъгъла. Изберете вашия град и намерете най-близкия търговец сега!

Търсене на магазини

* Съдомиялна машина Bosch PerfectDry с технология Zeolith с консумация на енергия 0,73 kw/h в сравнение със съпоставима съдомиялна машина Bosch без Zeolith с консумация на енергия 0,92 kw/h, стойности на цикъл съгласно Регламент № 2019/2017 на ЕС.

** Въз основа на 9,5-литровата консумация на съдомиялна машина. Стойностите може да са различни при различните модели и марки.

*** Вътрешно изследване, основано на сравнение на миене на съдове със съдомиялна машина спрямо миене на ръка. 40 литра (ръчно измиване) - 9,5 литра (със съдомиялна машина), изчислението на икономията от 8500 литра се базира на 280 цикъла годишно.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!