2+3 години гаранция на уреди за готвене с марка Bosch
Прелистете надолу
Мъж и жена зад кухненски плот със зеленчуци

Храненето трябва да е разнообразно, но разковничето то да бъде и здравословно е в начина на приготвяне на храната. Правилните кухненски уреди могат да ни улеснят в тази мисия със своите модерни функции, които запазват полезните вещества в нашите ястия и в същото време им помагат да разгърнат вкусовете си. Така, словосъчетанието „здравословно хранене“ не е в състояние да уплаши никого, защото носи максимум удоволствие за небцето!

Кухня с фурна и готварски плот Bosch

Нашите парни фурни ще превърнат зеленчуковата яхния в експлозия от вкусове, а с функцията Добавена пара месото ще стане сочно отвътре и хрупкаво отвън. Контролът на температурата е от съществено значение за здравословното приготвяне на ястията, затова индукционните ни плотове със сензор PerfectCook следят температурата на съда, докато готвите и предотваратяват прегарянето на храната. А за да бъде въздухът в помещението винаги свеж по време на готвене се грижи богатата ни гама от аспиратори.

Лого 2+3 години гаранция на уреди за готвене с марка Bosch

2 + 3 години допълнителна гаранция

Предлагаме ви допълнителна 3-годишна гаранция за фурни, печки, микровълнови фурни, готварски плотове, аспиратори и кафемашини за вграждане Bosch, закупени в периода от 1 април 2022 г. до 30 ноември 2022 г.

Към регистрацията на уреда

Регистрация на уреда и условия на промоцията

За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

Вход в МyBosch

Категории промоционални готварски уреди

Намерете търговец наблизо.

Намерете търговец близо до Вас!

Вашите нови уреди за вграждане Bosch може да са в магазина зад ъгъла. Изберете вашия град и намерете най-близкия търговец сега!

Търсене на магазини

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!