Прелистете надолу

Въобще не се чувстваме неудобно да заявим, че нашите кухненски машини MUM са едни от най-забележителните малки кухненски уреди, създавани някога. Мултифункционални и самодостатъчни - те умеят да разбъркват, смесват, месят, блендират, режат, настъргват и накъсват. Те пестят за вас както пари, така и място в кухнята като изпълняват функциите на няколко уреда. Независимо дали искате гладко тесто, прясна паста, сок, сладолед, да мелите зърна, билки или подправки, пюрирате супи, мелите месо и риба или просто да нарежете зеленчуците за секунди на перфектни кубчета, звездички, ленти или друго – нашият неуморен кухненски помощник е готов да съдейства с помощта на голямо разнообразие от аксесоари.

3D Planetary Mixing

„Коронният номер“ на MUM

Тайната за винаги съвършени резултати се крие в последователното смесване на всички съставки. Това става възможно, благодарение на функцията 3D Planetary Mixing – тя гарантира, че приставките се движат в три посоки, докато орбитата се върти в обратна посока. По този начин сместа се поема от двете страни, отдолу, както и от центъра на купата.

Удължена 2+3 години гаранция на кухненски машини MUM

Регистрация на уреда и условия на промоцията

Предлагаме ви допълнителната 3-годишна гаранция за кухненски машини MUM на марка Bosch, закупени в периода от 1 март 2022 г. до 31 май 2022 г.

За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

Вход в МyBosch

Кухненски машини MUM

Кухненски машини MUM

Към уредите

Изпробвайте всички функционалности на MUM с помощта на разнообразни комплекти от аксесоари.

Към аксесоарите

Намерете търговец наблизо.

Намерете търговец близо до Вас!

Вашата нова кухненска машина MUM може да е в магазина зад ъгъла. Изберете вашия град и намерете най-близкия търговец сега!

Търсене на магазини

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!