Млечната пяна е основната съставка на всяко кафе. Но кое мляко е най-подходящо за приготвяне на млечна пяна с автоматите за кафе? Експертите от Сервизно обслужване за домакински уреди Bosch използват UHT мляко на стайна температура за неустоима кремообразна млечна пяна. По принцип е важно млякото да има високо съдържание на протеини. Това зависи от производителя. За хубавата, трайна пяна е важно автоматът за кафе да е почистен правилно и доколкото е възможно да няма мазнини. Отлаганията на мазнини в машината пречат на образуването на млечна пяна. Всички автомати за кафе са особено подходящи за образуване на млечна пяна. Това е отговор на въпроса кой автомат за кафе прави най-добрата пяна.
Така че винаги използвайте UHT мляко за перфектна пяна от вашия автомат за кафе и почиствайте щателно уреда от мазнини. По този начин ще се радвате на кафе с италианско качество.
Ние от Bosch се нуждаем от Вашата помощ, за да подобряваме продуктите и услугите, които Ви предлагаме. За тази цел искаме да разберем Вашето мнение. Бихте ли попълнили това кратко проучване? Няма да ви отнеме повече от минута.
Ако имате нужда от съдействие, пишете ниили ни се обадете 0 700 20 817 .
Благодарим
Ние от Bosch се нуждаем от Вашата помощ, за да подобряваме продуктите и услугите, които Ви предлагаме. За тази цел искаме да разберем Вашето мнение. Бихте ли попълнили това кратко проучване? Няма да ви отнеме повече от минута.
Ако имате нужда от съдействие, пишете ниили ни се обадете 0 700 20 817 .
Благодарим